Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | KDV Tovertuin Sassenheim

Stap binnen in de wereld van Partou in Sassenheim, waar jij als pedagogisch medewerker op de kinderopvang hét verschil maakt. De plek waar jij een veilige haven creëert en waar kinderen spelenderwijs groeien en bloeien. Elke dag sta je klaar, niet alleen voor de kinderen maar ook voor je collega's. Als pedagogisch medewerker heb je een positieve impact op de opvoeding en het welzijn van de kinderen. Bij Partou, is jouw expertise goud waard. Zin om te ontdekken of wij jouw ideale werkgever zijn? Join us!

Menneweg 1, Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | KDV Tovertuin Sassenheim

clock

Over de locatie

In Sassenheim vind je onze kleinschalige, gezellige locatie aan de Menneweg. Door de grote ramen is het heerlijk licht binnen. Hier raken de kinderen niet uitgespeeld. Buiten op ons plein is het altijd dolle pret. Wij maken ook graag uitstapjes, de bolderkar staat al klaar. Bijvoorbeeld boeken uitzoeken bij de bieb of naar de kinderboerderij! Het is gratis parkeren en er is altijd voldoende parkeerruimte. Er zijn 2 groepen; een babygroep en een peutergroep midden in het bruisende centrum van Sassenheim.

Wat biedt Partou?

checkmarkshape
 • Bruto maandsalaris van €2.552,- tot €3.421,- op basis van 36 uur

 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

 • 26 vakantiedagen per jaar, een goede pensioenregeling en 3% eindejaarbonus

 • Reiskostenvergoeding, of je nu met de fiets, de bus of met de auto komt

 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: 600+ trainingen in de Partou Academie

 • Korting op een nieuwe fiets of je sport abonnement

Dit ben jij

checkmarkshape
 • Een afgeronde kindgerichte opleiding op mbo 3 of 4 niveau, of hbo-opleiding waarbij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen centraal staat. Je mag daarmee vanaf het vierde leerjaar in de kinderopvang aan de slag. Wil je weten of jouw opleiding geschikt is? Doe de diplomacheck hieronder!

 • Zorgzaam, collegiaal en flexibel

 • Vrolijk, actief en initiatiefrijk

 • Je hebt oprechte interesse in kinderopvang en de ontwikkeling van kinderen

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij Partou? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Partou Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2552 – 3421
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Pedagogisch Medewerker Partou 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures