Vacature Padi TEC 45

Padi TEC 45 in Sassenheim

Duiken

PADI opleidingen

PADI TEC 45

De TEC45 vormt het tweede deel van de uitgebreide TEC Deep Diver opleiding. In deze cursus stap je in de wereld van technisch duiken, waarbij je de uitdaging aangaat om een vaardige technische duiker te worden. In tegenstelling tot de vorige fase van de opleiding, waarin je nog met aangepaste recreatieve duikuitrusting dook, ga je nu duiken met een complete TEC-uitrusting. Hiermee voer je versnelde decompressiestops uit met EANx en zuivere zuurstof, en leer je de kunst van het plannen van herhalingsduiken, met de mogelijkheid om de dieptelimiet te verleggen naar 45 meter.

Wat staat er op het lesprogramma?

De kennis die je hebt opgedaan in de TEC40-opleiding wordt verder ontwikkeld, en je zult als technisch duiker leren om doordacht te handelen. Je verdiept je in de werking en onderhoud van technische duikapparatuur en raakt bekend met de mogelijke problemen die zich daarbij kunnen voordoen. Daarnaast perfectioneer je je vaardigheden in het plannen van gassamenstellingen en het berekenen van versnelde decompressie met zuurstof en EANx.

Belangrijke informatie:

Om aan deze opleiding te beginnen, dien je te voldoen aan de volgende vereisten:


Niet inbegrepen:
1. Duikuitrusting (het is mogelijk om uitrusting te huren)
2. Toegang tot duiklocaties
3. Duikgassen

Prijs € 499,-

  • Technisch duiken
  • Versnelde decompressie
  • Technische duikuitrusting

PADI TEC 45

Start in januari 2024

Email:Functie:padi tec 45
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atlantis Watersport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Padi TEC 45 Atlantis Watersport 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures