Vacature Onderwijskundig Adviseur

Onderwijskundig Adviseur in Leiden

max. € 5.504,- 28 uur wo bepaalde tijd

Je hebt nog 5 dag(en) om te solliciteren

Wil jij een cruciale rol vervullen in het vormgeven van innovatieve onderwijsprojecten binnen de medische wereld? Met ruimte voor ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving bieden we jou de kans om bij te dragen aan hoogwaardig onderwijs en onderzoek. Ben jij klaar om impact te maken in een inclusieve en diverse omgeving? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als word jij een tijdelijke versterking van het Onderwijs Expertise Centrum (OEC). Binnen een aantal nieuwe onderwijsinnovatieprojecten denk je mee met docenten, adviseer je commissies en ontwikkel je samen met docenten materiaal. Binnen het team onderwijsdeskundigen werk je aan de verbetering, ontwikkeling en vernieuwing van opleidingsprogramma's, zoals de bachelor en master Geneeskunde en master Biomedical Sciences. Op welke manier jij gaat bijdragen, is afhankelijk van je expertise en interesse en de aard van de projecten die nog gaan starten. We zoeken naar een goede match. Zo kun je een rol krijgen in de kwaliteitscyclus van de opleidingen, waarbij je onderwijsevaluaties begeleidt, adviseert hoe we het onderwijs kunnen verbeteren en deze verbetering in samenspraak implementeert. Ook kun je meewerken aan nieuwe projecten, bijvoorbeeld op het gebied van blended learning, portfolioleren of interprofessioneel leren. Je werkt in deze functie nauw samen met je collega's van het OEC, het onderwijsmanagement en de (medische) professionals die verantwoordelijk zijn voor de inhoud van het onderwijs.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Onderwijskunde, of een vergelijkbare opleiding, en bij voorkeur enige werkervaring in het medisch onderwijs.
  • Vaardig in curriculum- en cursusontwikkeling.
  • Bij voorkeur heb je expertise op het gebied van toetsing, blended learning of ervaring in het geven van didactische trainingen.
  • Ervaring met (programmatisch) toetsen is een pre.
  • Creativiteit en organisatiesensitiviteit zijn van groot belang.

Wat bieden we jou?

Door gezondheid gedreven; dat is onze missie. Dit geldt uiteraard niet alleen voor onze patiënten maar ook voor onze medewerkers. Met Future@Work garanderen wij een plezierige werkomgeving en bieden wij ruimte voor ontwikkeling. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!

Waar ga je werken?

Het OEC is onderdeel van het directoraat Onderwijs en Opleidingen van het LUMC. Het OEC ondersteunt en adviseert de onderwijs- en opleidingsafdelingen met expertise en kennis op het vlak van onderwijs, onderwijsontwikkeling, curriculumvernieuwing, docent- en opleidersprofessionalisering, de toepassing van technologie in het onderwijs, toetsing en evaluatie en wetenschappelijke communicatie. Ook verrichten wij onderzoek naar onderwijs. Er werken 40 medewerkers en een aantal student assistenten.

Waar staan wij voor?

Onze gezondheid is van onschatbare waarde. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg de hele diversiteit in de mensheid in de volle breedte waarderen. Het LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit volledig! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek. Wij willen een creatieve en inspirerende werkplek zijn. Het is van essentieel belang dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner werd bij Workplace Pride . Ons actieve netwerk, LUMC Pride, zet zich in voor optimale inclusiviteit en diversiteit binnen onze organisatie. Ongeacht herkomst, geslacht, uiterlijk, leeftijd, identiteit, geaardheid, (fysieke) beperking of geloof, ben je een waardevol onderdeel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

  • Als bedraagt je salaris minimaal € 3.493,- en maximaal € 5.504,- bruto per maand (schaal 10, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.
  • Dit betreft een tijdelijk dienstverband van in eerste instantie één jaar,
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

, coördinator s, OECFunctie:onderwijskundig adviseur
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5504 – 5504
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LUMC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Onderwijskundig Adviseur LUMC 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures