Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Warmond

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die in de rol van gastheer/vrouw zelfstandig de bezoekers ontvangt in de bibliotheek van Warmond.


Gastheer/vrouw Noordwijkerhout

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die in de rol van gastheer/vrouw zelfstandig de bezoekers ontvangt in de bibliotheek van Noordwijkerhout.


Functie: vrijwilligers Startdatum: 14-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Onbekend – Onbekend Stichting Bibliotheek Bollenstreek 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures