Vacature Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend in Sassenheim

 • Redactie Teylingen
 • 25-02-2024

Onbekend Onbekend in Sassenheim

 • Redactie Teylingen
 • 15-02-2024

Onbekend Onbekend in Sassenheim

 • Redactie Teylingen
 • 06-02-2024

Onbekend - Onbekend in Sassenheim

 • Redactie Oegstgeest
 • 04-02-2024

Ben jij toe aan frisse lucht? En zie je een uitdaging in de kritische luchtinfrastructuur wel zitten? Dan is de functie Specialist Engineer bij Induct écht iets voor jou!

Hoe jouw rol eruitziet
Als Specialist Engineer ben je functioneel en operationeel verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en engineering van onze projecten . Jouw kennis op het gebied van luchtbehandeling of, meet- en regeltechniek zet je ook in om collega's te adviseren en te ondersteunen bij specialistische vraagstukken op jouw vakgebied. Wij zoeken een collega die samen met het projectteam de uitdaging aangaat om klimaattechnische vraagstukken op te lossen en projecten te realiseren.

Dit ga je doen

Ontwerpen en werkvoorbereiding
Aan de hand van de verstrekte informatie en kaders, maak je een technisch ontwerp voor het oplossen van het vraagstuk van onze opdrachtgevers. Je maakt de werktekeningen, zoekt uit welke producten er nodig zijn en wat de kosten hiervoor zijn. Ook inventariseer je de werkzaamheden. Vervolgens draag je zorg voor de werkvoorbereiding zodat degenen op de bouwlocatie aan de slag kunnen met het realiseren van het project. Je regelt de benodigde materialen, verstrekt alle technisch inhoudelijke informatie en verzorgt de projectplanning. Tijdens de uitvoering van het project bezoek je de bouwlocatie om te kijken of alles op rolletjes loopt en bied je eventuele ondersteuning.

Zowel het ontwerpen als de werkvoorbereiding doe je in nauwe afstemming met de projectmanager, het projectteam en de klant.

Adviseren
Tot slot kunnen collega's bij jou terecht om advies en ondersteuning te krijgen op het gebied van jouw specialisme. Je helpt ze in de ontwerpfase bij verschillende projecten zodat er een passende en goede oplossing voor het vraagstuk wordt ontworpen.


Als Specialist Engineer werk je vanaf ons kantoor in Katwijk, maar voor de projecten reis je ook door heel Nederland en incidenteel naar het buitenland. Flexibele arbeidstijden horen bij deze functie.

 • HBO Werktuigbouwkunde of Installatietechniek;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met werkvoorbereiding en engineering;
  • Meet- en regeltechniek;
  • Sanitaire installaties.
 • Diploma Inventor Basis en Revit Basis;
 • Certificaat VCA Basisveiligheid;
 • Een commerciële instelling waarbij je resultaat- en klantgericht werkt;
 • Goede communicatieve Nederlandse en Engelse vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je werkt proactief, organisatorisch en projectgericht;
 • Rijbewijs B.
 • Uitdagende en afwisslende frisse uitdaging met veel verantwoordelijkheid voor 39 uur in de week;
 • Een marktconform salaris volgens CAO Metalektro;
 • Goede balans tussen werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen;
 • Een goede pensioenregeling bij PME;
 • Ruimte voor doorgroeimogelijkheden, eigen ontwikkeling en ontplooiing;
 • Werken binnen een bedrijf waar elke kantoordeur openstaat.

De koffie staat klaar. Zullen we kennismaken?
Heb jij zin in een frisse uitdaging en wil je ons dynamische bedrijf én team komen versterken? Solliciteer vandaag voor Project Specialist door het onderstaande formulier in te vullen. Wij kijken er naar uit om kennis te maken.

Heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met via .

12 januari 2024

29 december 2023

Sprankelende Vink Kerstfair 2023

Ieder jaar organiseert Vink Groep voor alle medewerkers van Vink Systemen, Vink Products, Induct, VSL Air en Vink Groep de Vink Kerstfair. Een fijn samenkomen waar we met elkaar terugkijken op het afgelopen jaar onder het genot van gezelligheid en plezier. Ook dit jaar werd het terrein rondom het kantoor getransformeerd tot feestelijke kerstfair waar alle medewerkers konden genieten van

14 september 2023

Partnership between the Vink Groep and Accutrol

Vink Groep will help organizations design, supply, install, and maintain the most energy-efficient facilities within the region's new and existing critical environments. Danbury, CT, USA ― August 28, 2023 ― Accutrol LLC , the global leader in the manufacturing and distribution of innovative airflow technologies for critical environment airflow control and measurement, announced a new partnership agreement with Vink Groep. Vink Groep is

De Vink groep heeft samen met Vink Systemen en Induct een veiligheidsdag georganiseerd, met het thema "Werken op hoogte". De dag stond in het teken van het vergroten van de betrokkenheid, bewustzijn en het delen van ervaringen op het gebied van veiligheid. De Veiligheidskundige van DKG Safety verzorgde aansprekende presentaties en deelde ervaringen. Er was ook tijd om buiten met

Vink's got Talent

Binnen Vink hebben wij het programma Vink's got Talent, wat dit jaar in het teken staat van managen van complexe projecten. Maar liefst 12 collega's van verschillende afdelingen binnen de Vink Groep zijn recent met elkaar op site visit geweest bij een van onze farmaceutische projecten in Sassenheim. Bij dit project draagt Induct zorg voor de luchttechniek van een nieuwe

Induct slaat handen in een met Spinning Jenny

'Een unieke manier van recyclen', zo wordt het plan van en haar collega's ook wel genoemd. Na jaren van vooronderzoek en producten ontwikkelen is het nu tijd om het plan te verwezenlijken in een nieuwe fabriek in Nijverdal. Het eindresultaat? Grote hoeveelheden garen gemaakt van gerecycled textiel. De drijfveer achter Spinning Jenny is de ambitieuze zakenvrouw .


Functie: specialist engineer Startdatum: 13-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 39 - 39 Neem dan contact op met Induct via onbekend of onbekend.
Functie: unknown Startdatum: 12-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 39 - 39
Functie: unknown Startdatum: 12-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 39 - 39 Neem dan contact op met Induct via onbekend of onbekend.
Functie: unknown Startdatum: 11-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 39 - 39 Neem dan contact op met Induct via onbekend of onbekend.

Functie:unknown
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:39 – 39

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Induct via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Onbekend Onbekend Induct 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures