Vacature Nieuwe Vrijwilligers

Nieuwe Vrijwilligers in Leiden

Over Pro-Cura

  • Missie en visie

Direct contact opnemen?

Vrijwillig aan de slag?

8. 1

Zorgkaart
Nederland

Vrijwilligerswerk is een waardevolle aanvulling op de professionele zorg en welzijn. De motivatie voor vrijwilligerswerk verschilt per persoon: iets voor een ander doen, iets teruggeven aan de mensen die ons land opgebouwd hebben, een zinvolle daginvulling, de Nederlandse taal oefenen, werkervaring opdoen.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!

Interesse om vrijwilligerswerk te doen binnen Pro-Cura, een organisatie met vele mogelijkheden en kansen? We vragen geen specifieke diploma's of talenten, wel een hart voor de oudere medemens, interesse in hen en een open, vriendelijke en respectvolle houding. Ook is een basisbeheersing van de Nederlandse taal vereist en is het voor de continuïteit prettig als de vrijwilliger minimaal een aantal maanden wil blijven. Vrijwilligers participeren nooit in de persoonlijke verzorging van bewoners, maar ondersteunen altijd onze medewerkers.

Pro-Cura biedt zorg om voor thuis te blijven! Wij zorgen dat u of uw naaste door onze hulp en zorg zelfstandig thuis kunt blijven, want thuis wonen is het prettigst. Wij bieden thuiszorg in de regio Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp. Bij ons krijgt u hulp op maat, afhankelijk van uw situatie.
Functie:nieuwe vrijwilliger
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro-Cura via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Nieuwe Vrijwilligers Pro-Cura 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures