Vacature MSP Recruiter

MSP Recruiter in Hoofddorp

Medior (3-5 jaar ervaring)

Recruitment Proces Support Medewerker

Introductie

Onze kernwaarden - Customer first, Learn every day & Connecting people - komen overal terug, ook in jouw werk als Recruitment Proces Support Medewerker. Als Recruitment Proces Support Medewerker ben je in staat om kritisch mee te denken en ook draag je bij aan het optimaliseren van de werkwijze binnen de afdeling recruitment.

by charlie windhorst

Introductie

Headfirst Group is op dit moment hard op zoek naar een ervaren MSP Recruiter! Als MSP Recruiter weet jij de behoefte van inhurende managers bij onze opdrachtgever goed in kaart te brengen. Daarnaast ben jij gewoon goed in je werk en weet jij deze ook succesvol te vervullen!

Andere berichten

Heb jij vragen of wil je de mogelijkheden bespreken om bij HeadFirst Group te komen werken? Wij komen graag met jou in contact.


Hoofdkantoor

Taurusavenue 18
2132 LS HoofddorpFunctie:msp recruiter
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HeadFirst Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. MSP Recruiter HeadFirst Group 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures