Vacature Monteur

Monteur in Roelofarendsveen

Als enthousiaste Monteur ga je bruisend van energie aan de slag, of dat nu op onze vestiging in Roelofarendsveen is of bij onze gewaardeerde klanten in de regio. Jij bent dé specialist die met passie reparaties uitvoert aan arbeidsmiddelen en (elektrische) gereedschappen. Denk hierbij aan een breed scala, van klimmateriaal en hijs- en hefmiddelen tot aan valbeveiliging.

Mocht het gereedschap onverhoopt niet te repareren zijn, dan ben jij niet alleen een handige monteur, maar ook een adviserende held. Je voorziet onze klanten van deskundig advies over de beste stappen die ze kunnen nemen of welke vervanging het meest geschikt is.

En alsof dat nog niet genoeg is, ben jij ook de keurmeester die de producten nauwkeurig beoordeelt in lijn met de huidige wet- en regelgeving. Wat deze functie zo geweldig maakt, is dat geen enkele dag hetzelfde is, en elke klant brengt nieuwe uitdagingen met zich mee!

Ervaring is zeker welkom, maar we staan te popelen om jou op te leiden tot een ware keurmeester/monteur. Deze voltijdse functie biedt een boeiende uitdaging, maar we staan ook open voor parttime mogelijkheden. Kom bij ons team en laat je passie voor techniek schitteren!Functie:Monteur, Elektromonteur utiliteit
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3250 – 3250
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Monteur Olympia 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures