Vacature Monteur Elektrische Gereedschappen

Monteur Elektrische Gereedschappen in Roelofarendsveen

9,4 / 10

5 sterren

9,4 / 10

5 sterren

Hi, waar ben je naar op zoek?

Afrekenen als bestaande klant

Subtotaal:

CarpentierMooren Logo

Monteur elektrische gereedschappen (32-40 uur)

CarpentierMooren is een totaalleverancier en partner voor professionals in de bouw. We bieden een breed en professioneel assortiment bouwproducten, (tuin)hout en ijzerwaren voor de ruwbouw en afbouw van huis en tuin. Wij zijn onderdeel van De Carpentier-Mooren Groep. Carpentier-Mooren Groep bestaat 102 jaar. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer.

Wij zoeken een enthousiaste maar bovenal commerciële collega ter uitbreiding van ons team voor de afdeling ijzerwaren en gereedschappen waar wij ons onderscheiden als specialist door het leveren van vakkundig en vriendelijk advies en een breed assortiment producten van de juiste kwaliteit en prijs.

Monteur elektrische gereedschappen (32-40 uur)

Functieomschrijving

Keuren, monteren, repareren en adviseren. Dat worden je belangrijkste werkzaamheden. Je voert ook kleine reparaties en onderhoud uit aan de arbeidsmiddelen en gereedschappen. De werkzaamheden verwerk je uiteindelijk in een rapportage.
Daarnaast voer je periodieke keuringen van elektrisch gereedschap uit conform huidige wet- en regelgeving en je inspecteert klimmateriaal, hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging. Dit gebeurt bij de klant op locatie, met name in de regio of gewoon bij ons in het bedrijf. Ben je nog niet gecertificeerd als keurmeester? Dan leiden wij je graag op!

Geen dag is hetzelfde en elke klant is weer anders!

Jouw profiel

· Je hebt kennis van of affiniteit met ijzerwaren, (elektrische) gereedschappen en overige hulpmiddelen die in de bouw gebruikt worden;

· Je bent een echte aanpakker en werkt nauwkeurig;

· Je bent communicatief vaardig en hebt een representatief voorkomen;

· Jij hebt een commerciële instelling en je bent doortastend;

· Je hebt een LTS, MTS, KTS of andere technische, elektronica of mechanica opleiding

· Je bent in het bezit van of bereid de volgende certificeringen te behalen:

- Keurmeester ladders, trappen en rolsteigers

- Keurmeester hijsmiddelen en valbeveiligingen

- Keurmeester elektrische arbeidsmiddelen

- VCA

- Je bent in het bezit van rijbewijs B

- Uiteraard ben je klantgericht en klantvriendelijk want bij CarpentierMooren staat de klant centraal.

Wat bieden wij?

Bij De Carpentier-Mooren Groep werk je in een informele organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, een decemberuitkering, een personeelsfeest, kerstpakket en attentie met Pasen en sinterklaas en elke dag vers fruit ofwel wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft De Carpentier-Mooren de Bouw.Coach Academy waarbij jij ongelimiteerd gebruik mag maken van de cursussen die wij aanbieden.

Maar het allerbelangrijkste: Wij bieden jou graag veel werkplezier in een leuk team!

Waar ga jij werken?

Onder De Carpentier-Mooren Groep vallen diverse bouw gerelateerde bedrijfsonderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Roelofarendsveen. Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met circa 190 trotse medewerkers. In 2021 bestonden wij 100 jaar en mogen sindsdien het predicaat Hofleverancier voeren.

Waarom zou je reageren?

Je komt terecht in een open (familie)cultuur waar onze vier kernwaarden centraal staan: duurzaam, ondernemend, kenniscentrum en betrouwbaar waarbij onze persoonlijkheid als sympathiek, gepassioneerd, ambitieus en vakkundig omschreven is. Dit merk je direct terug op de werkvloer. De lijnen zijn kort en er wordt vaak verbinding gezocht met alle levels binnen de organisatie. Daarnaast is niet alleen onze organisatie, maar de hele wereld continu in ontwikkeling wat vraagt om steeds weer te kijken wat beter zou kunnen.

Inclusiviteit & diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diversiteit in een team belangrijk is voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei, van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van De Carpentier-Mooren Groep. Herken jij je in dit functieprofiel? We ontmoeten je graag!

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Via de sollicitatiebutton ontvangen wij graag je CV en motivatie. Neem voor eventuele vragen contact op met Sylvia Uittenbogaard op telefoonnummer .

Solliciteren betekent dat gegevens en de informatie die je verstrekt, gedeeld en verwerkt worden door de afdeling HR en onze medewerkers die betrokken zijn bij de sollicitatieprocedure. In geval de procedure met jou eindigt, worden je gegevens en verstrekte informatie binnen 4 weken na mededeling daarvan verwijderd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


CarpentierMooren
Veenderveld 114
2371 TX Roelofarendsveen

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:

CarpentierMooren
Industrieweg 9a
1521 NA Wormerveer

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:

  • Logo CarpentierMoorenLogo CarpentierMooren
CarpentierMooren Hout en Bouwmaterialen is HofleverancierCarpentierMooren Hout en Bouwmaterialen is Hofleverancier

Functie:monteur elektrische gereedschappen
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carpentier-Mooren Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Monteur Elektrische Gereedschappen De Carpentier-Mooren Groep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures