Vacature Metselaar

Metselaar in Leiden

Ons specialisme is de restauratie van historische gebouwen. Dit betekent dat je bij ons te maken krijgt met vaak eeuwenoud metselwerk. Wil je dat vakwerk goed restaureren, dan ben je niet zomaar een metselaar. Je wil je als metselaar ontwikkelen tot restauratiespecialist. Dat kan bij ons, terwijl je met plezier meewerkt aan onze afwisselende en mooie projecten.

Burgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaar

Dit artikel delen

Wat we van je vragen:

  • je hebt het vakmanschap metselen in de vingers en wil graag verder;
  • je bent enthousiast, leergierig en je werkt graag samen in een team;
  • je voelt trots en passie voor het vak van metselaar.

Wat we je bieden:

  • een prima salaris en andere arbeidsvoorwaarden;
  • volop ontwikkelingsmogelijkheden, zowel in het werk lerend van zeer ervaren meester-metselaars, als op onze Burgy Vakschool;
  • een fijne, teamgerichte werksfeer en wisselende, mooie projecten;
  • alle kansen om zelf door te groeien tot meester-metselaar.

Solliciteren?

Spreekt dit je aan? Stuur dan een mailtje met cv naar Vincent Heijker via . Hij neemt contact met je op.

over zijn werk:

"Restauratie is boeiend omdat je constant aan het onderzoeken bent: wat voor materiaal/mortel ga ik gebruiken? Je let op kleine details, maar ook op het grotere geheel. Je mag een reparatie best zien, maar het moet niet storend zijn in de gevel. Ik besteed veel aandacht aan de juiste voegjes, de kleur van de mortels, de juiste stenen. Het werken met oude materialen is prachtig. Dat je mag peuteren aan een gebouw van honderden jaren oud. Er lopen duizenden mensen langs, die genieten van zo'n monument. Dan zien ze mijn werk, dat maakt me trots! In de restauratie werkt een leuk slag mensen: enthousiast over hun vak en super gemotiveerd."

Kijk mee met onze s op de steiger

Burgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaarBurgy Bouwbedrijf Restauratie vacature metselaar

Functie:metselaar
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Burgy Bouwbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Metselaar Burgy Bouwbedrijf 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures