Vacature Medisch Secretaresse Polikliniek Urologie

Medisch Secretaresse Polikliniek Urologie in Leiderdorp

Alrijne Zorggroep

Medisch secretaresse polikliniek Urologie

 • Ziekenhuis
 • Leiderdorp, Leiden, Alphen aan den Rijn
 • MBO
 • 24
Medisch secretaresse polikliniek Urologie

Je hebt nog 13 dag(en) om te solliciteren

Wij zijn op zoek naar:

Medisch secretaresse polikliniek Urologie

Samen met je collega's ervoor zorgen dat het zorgproces op de polikliniek Urologie voor de patiënt zo efficiënt mogelijk verloopt. Werken in een warm en gezellig team waarbij geen dag hetzelfde is. Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende functie waarbij je fungeert als spin in het web én dus onmisbaar bent voor de afdeling.

Dit zegt je collega

Als medisch secretaresse heb ik een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Wat betreft het team is het een fijn en gezellig team om mee samen te werken. Niemand is hetzelfde en toch is er voor iedereen plek. Met elkaar zorgen we voor de patiënt en voor elkaar.

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Je begeleidt spreekuren als je baliewerkzaamheden verricht;
 • Je staat de patiënt telefonisch te woord en beantwoord zijn/haar vragen; Op basis van triage zorg je ervoor dat de patiënt op de juiste plek terechtkomt;
 • Je verricht dagelijkse administratieve werkzaamheden, zoals het maken van afspraken voor patiënten en het voorbereiden van spreekuren.

Wat bieden we jou?

Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen; patiënt, bewoner en medewerker. Jouw toekomst staat bij ons centraal. Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een salaris van maximaal € 3.440 (FWG 35) op fulltime basis;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een vakantietoeslag van 8,33 % en een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Een speciale fiscale regeling om met veel voordeel producten aan te schaffen. Bijvoorbeeld een fiets, smartphone of cadeaubonnen voor Bol.com en Coolblue;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden . We hebben een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz .

Over Alrijne

Alrijne is een zorggroep die bestaat uit Alrijne Ziekenhuis (met locaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn), verpleeghuis Leythenrode en verpleeghuis Oudshoorn. Bij Alrijne geloven we in oprechte aandacht. Oprechte aandacht voor alle patiënten en bewoners in onze ziekenhuizen en verpleeghuizen, zodat we elke dag betere zorg kunnen verlenen. En oprechte aandacht voor onze collega's, zodat we iedereen een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Als één van de grootste werkgevers in onze regio is dat ons doel. Wij zorgen voor mensen die voor mensen zorgen.

Solliciteren?

Voorafgaand aan de indiensttreding vragen we je een VOG (=Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Heb je in de tussentijd vragen over deze functie? Neem dan contact op met Annet van Kesteren, teamleider polikliniek Urologie: of .

Jouw werkgebied:

Organisatie ondersteunend

Wil je meer weten over de vacature/opleiding of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op met:

Annet van Kesteren - Noppe Bel viaFunctie:medisch secretaresse polikliniek urologie
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3440 – 3440
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alrijne Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Medisch Secretaresse Polikliniek Urologie Alrijne Zorggroep 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures