Vacature Medior Software Ontwikkelaar

Medior Software Ontwikkelaar in Alphen aan den Rijn

De Organisatie:

Voor een dynamische en groeiende organisatie in Alphen aan den Rijn ben ik op zoek naar één of twee hbo of wo geschoolde Medior .NET Software Developers met een Data passie! Werken voor dit bedrijf betekent veel leren en je in hoog tempo ontwikkelen!

De organisatie werkt vanuit een mooi pand in Alphen aan den Rijn. Een strak vormgegeven pand met inmiddels zo'n 25 medewerkers. De corebusiness is echt het maken van hoog kwalitatieve (web)software met als doel: realtime-informatie uit verschillende bronnen samenbrengen. Ze hebben een bedrijfseigen softwareplatform gemaakt welke gebruikt wordt voor diverse gemeentes en overheidsinstanties. De visie: met veel data in korte tijd heel erg veel doen! Omdat de software zo goed werkt zijn er plannen om het marktaandeel te vergroten. En dat lukt nu met succes door het winnen van een aantal interessante aanbestedingen binnen het Overheidsdomein.

De Functie:

Momenteel werken hier 25 mensen, waarvan 11 ontwikkelaars. Deze ontwikkelaars zijn verdeeld over twee Scrum teams. Elk team heeft een eigen Senior cq Architect, welke beiden vanaf moment één werken bij deze organisatie. Zij hebben de applicaties en het zelf gebouwde platform vanaf de grond af aan opgebouwd. Hierdoor is er heel veel kennis in huis. Door het groeiende aantal aanvragen (ook in het buitenland) en de daarmee gepaard gaande groei van de organisatie zoeken zij naar Junioren. Binnen de organisatie is sprake van een informele sfeer en wordt iedereen aangemoedigd lekker zichzelf te zijn en op eigen tempo te werken, zolang het eindproduct, maar goed is natuurlijk!

Als Medior kom je hier dus in een slim team met heel veel ervaring te werken. Je gaat fullstack aan de slag en je zult voornamelijk met C#.NET Core, Angular, SQL, Visual Studio, Javascript, HTML5 etc. 

Gevraagd Profiel:

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, bijvoorbeeld Informatica;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring met in ieder geval C# en webontwikkeling;
 • Je hebt kennis van Microservices, Angular, JavaScript, Azure;
 • Je bent communicatief sterk en heb een proactieve houding;
 • Je bent ambitieus;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

Arbeidsvoorwaarden:

Arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld bij deze werkgever en ook boven marktconform te noemen:

 • Je krijgt een goed startsalaris van minimaal € 3500,- op 40 uur en bij goed presteren krijg je snel een loonsverhoging;
 • Je begint met een jaarcontract en je hebt snel zicht op een vast contract bij goed presteren;
 • Je krijgt een budget om zelf een auto te kopen of om een leaseauto te regelen;
 • Je krijgt hier een goede pensioenregeling;
 • Je krijgt hier 25 vakantiedagen met 8% vakantiegeld;
 • Je kunt hier tijd voor tijd werken, dus soms meer werken en daarvoor in de ruil op andere dagen minder werken;
 • Je krijgt een laptop en mobiel van de zaak;
 • Je krijgt volop de kans om Microsoft-certificaten te behalen en jezelf verder te ontplooien op technisch vlak;
 • Je krijgt de mogelijkheid om stappen te zetten naar hogere functies binnen het bedrijf.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Martijn Plieger op telefoonnummer:+31 (0)88 88 33 027 of mobiel: +31 (0)6 21 33 39 82 Solliciteren kan ook door te mailen naar martijn@careervalue.nlFunctie:Software ontwikkelaar
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CareerValue via martijn@careervalue.nl of 31888833027. Of bezoek hun website https://www.careervalue.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Medior Software Ontwikkelaar CareerValue 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures