Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst in Sassenheim

Medewerker Technische Dienst (36 uur)

"Betrokkenheid en samenwerken vind ik belangrijk." - Thomas, Medewerker technische dienst

Wie zijn wij?

Bij Forensisch Centrum Teylingereind werken we met jongeren die een straf hebben gekregen van de rechter. Sommige jongens zijn er een paar weken, anderen een aantal jaar. Wij voeren de straf uit, maar we doen meer. We voeden op. We geven onderwijs en training, bieden werktrajecten en waar nodig zorg.
Wij willen namelijk dat het verblijf van een jongere zinvol is. Dat hij leert en groeit. Dat doen we samen met de jongere, zijn familie en omgeving en een aantal organisaties buiten Teylingereind. Zo wordt de kans dat hij terugvalt in crimineel gedrag kleiner.

Wie ben jij?

Een medewerker technische dienst (36 uur)

Ben jij een allround topper en gaat jouw hart sneller kloppen van het oplossen van storingen? Dan ben jij de medewerker technische dienst die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Medio 2023 is Forensisch centrum Teylingereind met 22 groepen het grootste Forensisch Centrum Jeugd van Nederland en daarom breiden wij gefaseerd uit. De technische dienst valt onder de Facilitaire dienst en bestaat op dit moment uit 7 medewerkers. Omdat we veel verschillende technische installaties hebben en alles bij ons draait om veiligheid in de breedste zin van het woord is er geen dag hetzelfde. Je lost storingen op, controleert, voert periodiek preventief onderhoud uit en repareert installaties en voorzieningen. Je zorgt voor praktische aanpassingen en verbeteringen aan de faciliteiten. Maar ook als er bijvoorbeeld een project is kunnen we op je rekenen.

Jij bent iemand die:

 • Een afgeronde technische opleiding heeft op MBO niveau 3-4;
 • Ervaring heeft in een vergelijkbare functie;
 • idealiter werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische kennis en ervaring heeft en kennis van de systemen waarmee wij werken (PZI, BMC/OAI, intercom, CCTV, toegangscontrole, data/telefonie, GBS) of bereid dit zichzelf eigen te maken;
 • Minimaal VOP aangewezen is conform de NEN3140;
 • Een VCA diploma heeft of bereid is deze te gaan behalen;
 • Communicatief vaardig, proactief, integer en betrouwbaar is;
 • Bereid is om storingsdiensten te draaien. Dit is 7 dagen per 3 weken. Uiteraard ontvang je hiervoor extra salaris.

Wat bieden wij?

 • Een baan die gegarandeerd nooit saai is;
 • Een salaris in schaal 6, tussen de € 2.311,48 en € 3.286,25 bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week);
 • Een contract voor een jaar. Klikt het van beide kanten? Dan bieden we je na dat jaar een vast contract;
 • Fijne extra's zoals vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (8,3%) en tegemoetkoming ziektekosten (€20,- per maand);
 • Werken in een gedreven team met enthousiaste collega's;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, door bijvoorbeeld trainingen, workshops of een opleiding.

Interesse?

Heb je nog inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Brigitte Venderbos (senior teamleider facilitaire dienst) op . Voor overige vragen kun je contact opnemen met Recruitment via .

Wil je een nog beter beeld krijgen bij de technische uitdagingen en het werken in de forensische setting? Hiervoor organiseren wij een meeloop ochtend. Op basis van je cv en motivatie maken wij een selectie. We ontvangen graag jouw CV en motivatie via .Functie:medewerker technische dienst
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2311 – 3286
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teylingereind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Medewerker Technische Dienst Teylingereind 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures