Vacature Medewerker technische dienst

Medewerker technische dienst in Sassenheim

Bedrijfsomschrijving

De organisatie waar jij komt te werken in Sassenheim is een inrichting. Zij bieden een plaats aan ongeveer 130 jongeren tussen de 12 en 24 jaar die een opgelegde straf hebben gekregen. Vanuit hun proberen zij de jongeren inzicht te geven en dat zij zich positief kunnen ontwikkelen. Dit doen zij door middel van onderwijs, therapie en training samen met 400 medewerkers. Dit verschilt in collega’s die op de leefgroepen werken, in de ICT of tot HR.

Binnen deze organisatie vinden ze betrokkenheid en samenwerking erg belangrijk. Niet alleen voor de jongeren die hier een paar weken of aantal jaar zitten, maar ook voor de familie buiten de vier muren. Op die manier proberen ze de terugval in crimineel gedrag te verkleinen.

Ze zijn goed bereikbaar vanuit Leiden, Haarlem en Den Haag met de auto of openbaar vervoer. Je kunt voor de deur parkeren en station Sassenheim ligt vlakbij.

Functieomschrijving

Als medewerker technische dienst ga jij aan de slag bij een organisatie die continue in beweging is. Je leert het bedrijf van binnen en buiten kennen zodat je met een melding direct weet waar je moet zijn. Jouw werkzaamheden zijn uiteenlopend en daarom ben je breed inzetbaar. Van het kitten van een raamkozijn tot een reparatie. Verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden in- en buiten het pand. Je bent iemand die prioriteiten kunt stellen en bent bewust van de bijzondere omgeving waar je werkt.

Hoe ziet een dag eruit?

 • Je houdt je bezig met (klein) onderhoud en denkt mee over praktische aanpassingen aan de faciliteiten;
 • Je bent direct inzetbaar met bijvoorbeeld werkzaamheden rondom legionellapreventie en voert deze kundig uit;
 • Je doet suggesties voor verbeteringen om de veiligheid te waarborgen en faciliteiten op orde te krijgen.

Je zal een onderdeel worden van de facilitaire dienst en dit bestaat uit 10 gedreven medewerkers. Het leuke aan deze rol is dat hoe meer jij zelf wil, hoe meer er mogelijk is. Je kunt veel leren van je ‘technische’ collega’s en op die manier jezelf verder ontwikkelen. Daarnaast blijft de organisatie zich uitbreiden waardoor er leuke project voorbij komen waar jij bij kunt helpen.

Dit betreft een parttime rol van 36 uur per week. Meer of minder willen werken, dat kunnen we bespreken!

Functie-eisen

‘Motivatie, proactief en betrouwbaar, dat omschrijft jou’. 

 • Een afgeronde technische mbo 3 of 4 niveau opleiding;
 • Ervaring in een soortgelijke functie of stage ervaring;
 • Een VCA-diploma of bereid deze te halen.
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tussen de €2.300 en €3.200 bruto per maand op basis van 36 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • 200 vakantie uren en 8% vakantiegeld;
 • Eindejaarsuitkering en tegemoetkoming in ziektekosten;
 • Direct op contract bij de opdrachtgever met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Doorgroeimogelijkheden tot medewerker Technische Dienst;
 • Fietsplan;
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleiding;
 • Jaarlijks bedrijfsfeest.

Ben je nieuwsgierig en op zoek naar een bedrijf waar je veel kunt leren? Dan is dit wat voor jou! Heb je een vraag, bel naar 071 566 57 24 en vraag naar Eva of Kiki. Ben je daarna nog steeds nieuwsgierig, zullen wij dit bespreken met de klant en zullen zij jou uitnodigen bij hun op kantoor. Hun procedure bestaat uit een antecedentenonderzoek en een meeloop dag, zodat jij een goed beeld krijgt van de technische uitdagingen binnen een jeugdinrichting.Functie:medewerker technische dienst mechanisch
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of Eva van Marwijk. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Medewerker technische dienst Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures