Vacature Medewerker Planning

Medewerker Planning in Alphen aan den Rijn

A. van Leeuwenhoekweg 50, 2408 AN ALPHEN AAN DEN RIJN

languagemenu-nl

Noble Mobility

Go global with Noble

Vakantiekracht voor de functie van medewerker planning

(40 uur per week)

Ben je op zoek naar een uitdagende vakantiebaan in de verhuisbranche, die zorgt voor de dagelijkse uitdaging? Ben je beschikbaar in de periode van 20 juni tot en met 31 augustus 2016 ? En zie je jezelf onderstaande werkzaamheden al doen? Solliciteer dan direct!

Wat zijn je werkzaamheden?

Je gaat de planners van Koninklijke de Gruijter & Co. ondersteunen tijdens ons enorme piekseizoen. De werkzaamheden die je gaat oppakken betreffen het verzorgen van verhuisdocumenten, aanvragen van parkeervergunningen en ontheffingen bij de Gemeentelijke diensten en andere diverse voorkomende administratieve taken.

Wat zoeken wij?

 • Ervaring in de logistiek of een logistieke basisopleiding gevolgd of aan het volgen op MBO niveau;
 • Iemand die zijn/haar werk serieus neemt, houdt van hard werken en zorgt dat alle taken netjes uitgevoerd worden;
 • Snel kan schakelen en overzicht kan behouden;
 • Woonachtig in Alphen aan den Rijn of in de directe omgeving.

Wie zijn wij?

 • Wil je meer weten over onze organisaties, kijken dan op de websites van onze bedrijven.
 • De organisatie gaat verder dan alleen verhuizen! Heeft een Expat assistentie nodig bij het vinden van een (tijdelijke) woning? Moet ook de inschrijving van kinderen op een school in het buitenland worden geregeld? Of wil de opdrachtgever ter plekke direct over een tuinman kunnen beschikken? Onze alliantie van 6 specialisten levert hoogwaardige dienstverlening op maat. Deskundig en slagvaardig. Betrouwbaar en inventief.
 • De activiteiten van de Noble Mobility groep bestaan uit de uitvoering van (internationale) verhuizingen, kantoorverhuizingen, relocation activiteiten, inboedelopslag, exportverpakkingen van industriële- en projectgoederen, douaneformaliteiten, transport- en expeditie activiteiten.
 • Euro Lloyd Management biedt een brede dienstverlening aan de Noble Mobility groep, bestaande uit diverse werkmaatschappijen waaronder KHZ Movers, Passies Internationale Verhuisbedrijven en Koninklijke de Gruijter & Co. De standplaats van Euro Lloyd Management is Alphen aan den Rijn.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën;
 • Als vakantiekracht krijg je per uur betaald. Het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd. Geïnteresseerd?

Over Noble

Relocation services, move management, (inter)nationale verhuizingen en projectverhuizingen: wij doen alles om u zorgeloos naar een nieuwe bestemming te begeleiden.

Noble brochure


Noble Mobility BV

Functie:medewerker planning
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Noble Mobility via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Medewerker Planning Noble Mobility 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures