Vacature Mechatronic Lead-engineer

Mechatronic Lead-engineer in Lisse

Cremer Speciaalmachines BV logo

Over Cremer

Cremer Speciaalmachines BV logo

Mechatronic lead-engineer

Op locatie

 • Lisse , Zuid-Holland , Nederland
R&D

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Stel je voor: jij aan het roer van een team dat de nieuwste generatie van geavanceerde telmachines ontwikkelt. Dat is hoe jij als mechatronic lead-engineer bij Cremer in Lisse wereldwijd sectoren zoals de farmacie en voeding vooruithelpt. Van de eerste schets tot de uiteindelijke productie: jouw expertise brengt innovatieve ideeën tot leven. Wil jij werken in de wereldtop van deze uitdagende hightech-niche? Sluit je dan nu bij ons aan!


Dit ga je doen als mechatronic lead-engineer bij Cremer in Lisse
Dé drijvende kracht achter de ontwikkeling van innovatieve verpakkingsmachines: dat ben jij. Je stuurt multidisciplinaire teams aan die zich buigen over nieuwe functionaliteiten en machineontwerpen voor onze verpakkingslijnen. Je coördineert elk facet van het traject: van de initiële conceptfase tot de definitieve overdracht van een getest ontwerp aan de afdeling Productie-engineering. Je maakt een projectplanning en bewaakt deze tijdens de uitvoering. En je zorgt voor de afstemming met andere stakeholders in het project.

Het leuke? Vanuit je eigen discipline werk je ook inhoudelijk mee aan de projecten. Daarnaast inventariseer en onderzoek je mogelijke technische concepten en adviseer je het management over de alternatieven. In de ontwerpen houd je altijd rekening met de economische haalbaarheid en de industriële standaarden in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Waar nodig laat je een testopstelling of prototype bouwen om theoretische modellen in de praktijk te toetsen.

Jouw einddoel? Machines ontwikkelen die als basis dienen voor klantorders, waarbij collega's soms nog specifieke aanpassingen doen voor de klant. Samen zorgen we voor kwalitatief hoogwaardige en kostenefficiënte klantoplossingen.


Jouw team
Samen met 14 betrokken collega-engineers vorm jij de afdeling Development. Jullie vertalen samen de wensen van Productmanagement naar geavanceerde technische ontwerpen voor machinefuncties of complete machines. Betrokken bij diverse projecten, zetten jullie je samen in voor de topkwaliteit van en de constante innovatie in het ontwerp van onze telmachines en verpakkingslijnen. En voor een goede samenwerking. Een fijne sfeer vinden we namelijk belangrijk. We helpen elkaar graag vooruit en staan voor een ander klaar.


Werken als aanpakker in hightech?
Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega's van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food/non-food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z'n allen op

Vereisten

Wat vragen wij?
Dankzij je goede communicatieve vaardigheden onderhoud je goede contacten met collega's en met externe partners. En je praktische instelling en vermogen om zelfstandig en gestructureerd te werken, helpen je om efficiënt projecten van de grond te krijgen. Met jouw inventieve denkwijze ga je elke uitdaging aan en ben je altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen. Bovendien geniet je ervan om samen met je team nieuwe concepten te ontwikkelen en tot succesvolle, productierijpe machines te brengen. Verder heb je:

 • minimaal hbo-niveau in een relevante technische richting, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica;
 • minimaal 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de machinebouw;
 • ervaring met het ontwerpen van machines en/of machinefunctionaliteiten binnen één van de relevante vakdisciplines: werktuigbouwkunde, elektrotechniek of technische automatisering;

Dit krijg je van ons
Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie én met plezier kunt doen. Daarom kun je naast een mooi salaris rekenen op een goede mix van voordelen:

 • Werken met hightech machines in de wereldtop
 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk
 • Tal van doorgroeimogelijkheden
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes en activiteiten
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie

Alle ruimte voor jouw skills
Jij hebt een passie voor techniek. Dan is er toch niets mooiers dan werken in de wereldtop van de hightech machinebouw? Je zet jouw skills in voor geavanceerde teloplossingen voor onze klanten over de hele wereld: grote namen in de food/non-food, farmaceutische, agri en seed-industrie.


Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

 • Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.
 • Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.
 • Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.

Tijd om het zelf te ervaren?

Nederland

 • Internationaal

 • Afghanistan

We hebben nog wat vragen voor jeFunctie:mechatronic lead engineer
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cremer Speciaalmachines via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Mechatronic Lead-engineer Cremer Speciaalmachines 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures