Vacature MBO/HBO Stage

MBO/HBO Stage in Koudekerk aan den Rijn

Bel ons

Ma - Vr: 8:30 - 17:00

MBO/HBO stage Projectvoorbereiding

Hier werken we elke dag aan grip op bouwen. Kom jij bij ons ervaring opdoen?

MBO en HBO studenten Bouwkunde opgelet! Zit je momenteel in jouw 3 e of 4 e jaar en wil je je tekenvaardigheden naar een hoger niveau brengen? Dan hebben we een uitdagende stage voor je bij onze afdeling Projectvoorbereiding. Een mooie kans om praktijkervaring op te doen én een goed beeld te krijgen van het hele bouwproces. We zijn namelijk een allround bouwmanagementbureau dat naast ontwerpen en bouwtekeningen ook bouwkostenadvies, duurzaamheidsadvies, projectmanagement, directievoering en beheer en onderhoud aanbiedt. Als klein en praktisch bureau hebben we je als student veel te bieden en ga je zo snel mogelijk meedraaien in de dagelijkse praktijk. Heb je zin om stage te lopen bij het leukste bouwmanagementbureau in de regio?Neem dan contact met ons op!

Stageperiode: vanaf februari of september 2024

Wie zijn wij?

Goudkuil Bouwmanagement is een no-nonsense bouwmanagementbureau met ambitie. We werken met een team van 25 medewerkers vanuit ons kantoor in Koudekerk aan den Rijn. We hebben verstand van zaken en leveren altijd kwaliteit. Daarmee hebben we de afgelopen 23 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de markt. Onze klantenkring bestaat uit aannemers, architecten, bedrijven, instellingen, particuliere beleggers en ontwikkelaars.

De afdeling Projectvoorbereiding richt zich dagelijks op het realiseren van mooie ontwerpen en gedetailleerde bouwtekeningen. Onze BIM modelleurs hebben ruime ervaring in de diverse fases van het bouwproces. Met onze bouwkundige 3D-modellen zorgen we voor heldere communicatie met alle betrokkenen. Denk hierbij aan de benodigde tekeningen voor de vergunningsaanvraag, bestekstekeningen, 3D impressies en presentaties. Dat doen we niet alleen voor onze eigen projecten, maar ook in opdracht van aannemers en architecten.

Wat ga je bij ons doen tijdens je stage?

  • Je gaat leren tekenen en modelleren in een BIM omgeving met REVIT
  • Je leert modellen toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid
  • Je leert families opzetten volgens de NLsfb systematiek
  • Je gaat actief meedraaien in uiteenlopende tekenprojecten

Wat mag je van ons verwachten?

Wij vinden het belangrijk dat een stagiair een leuke en vooral leerzame stage heeft en meewerkt als een volwaardig medewerk(st)er. Je loopt stage bij de afdeling Projectvoorbereiding, maar we laten je uiteraard ook kennismaken met het hele team en de andere disciplines . Je hebt een begeleider die je de kneepjes van het vak gaat leren. We werken hard en zeggen waar het op staat, maar we hebben ook veel lol samen.

Heb je zin om je tanden te zetten in deze stage? Stuur dan je motivatie en cv naar:

Neem dan gerust contact op met via of .Functie:stage mbo
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goudkuil Bouwmanagement via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. MBO/HBO Stage Goudkuil Bouwmanagement 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures