Vacature Marketeer

Marketeer in Hoofddorp

ZIGT

CRO

CRO, oftewel Conversie Ratio Optimalisatie, is het optimaliseren van een website of landingspagina met als doel het aantal conversies te maximaliseren. Want verkeer naar je website of campagnepagina leiden is één ding, uiteindelijk wil je dat dat bezoek wat oplevert. Door klantpaden te analyseren zien we waar winst behaald kan worden. Hypotheses toetsen we met A/B-testen en no-brainers worden gelijk geïmplementeerd. Tijdens het conversie-optimalisatietraject zetten we stappen naar een steeds hoger conversiepercentage. Met als effect blijere klanten en hogere omzet. En als marketeer haal je meer uit je budget.

De voordelen van conversie optimalisatie:

  • Meer waarde uit bestaande bezoekers halen
  • Betere gebruikerservaring
  • Effectievere online marketingcampagnes

Quick scan of een CRO-traject

Er is voldoende data nodig om te kunnen A/B-testen. Is dit niet van toepassing, dan kunnen wij op basis van onze ervaring beschikbare data en eventuele usergroups een quick-scan uitvoeren.

Is er wel voldoende data beschikbaar, dan zetten we graag een conversie-optimalisatietraject in. Tijdens dit traject stellen we in eerste instantie een testplan op, wat vervolgens de leidraad wordt voor de tests. Hierbij is de geschatte impact op conversie een factor om de volgorde te bepalen.

Luister de podcast

Nog meer weten over CRO? Pak een kop koffie of thee en neem even 10 minuten om te luisteren naar deze podcast, dan weet je daarna (bijna) alles van CRO.Functie:marketeer
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZIGT via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Marketeer ZIGT 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures