Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Leimuiden

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een leverancier van Aziatische lekkernijen en heeft inmiddels 120 medewerkers. Het bedrijf bestaat al 25 jaar en levert dagelijks aan vele bekende supermarkten in de Benelux. Door hun combinatie van ervaren personeel en professionele apparatuur kunnen zij dagelijks heerlijke sushi produceren.

Functieomschrijving

Als magazijnmedewerker ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het logistieke proces binnen het magazijn. Je bent actief bezig met het verwerken van de inkomende goederen en de bevoorrading richting de productie. Jij bent een belangrijke factor in dit proces: je controleert de leveringen en reageert op afwijkingen. Je bent in staat om de voorraad van grondstoffen netjes te houden en te zorgen dat alle grondstoffen FIFO (first in first out) worden opgeslagen en doorgegeven aan de productie, zodat de producten correct kunnen worden uitgeleverd aan onze klanten. Hierbij weet jij op drukke momenten goed je prioriteiten te stellen en je werk zo in te delen dat alles op tijd wordt verwerkt. Daarnaast denk je ook actief mee over hoe ze de werkzaamheden makkelijker kunnen maken en/ of verbeteren.

Functie-eisen
 • .Je hebt een mbo werk- en denkniveau
 • Je bent vitaal en hebt voldoende kracht voor het verplaatsen of stapelen van goederen
 • Je bent bereid te werken in een gekoelde werkomgeving
 • Je beschikt over een rijbewijs B
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris vanaf €2900 bruto per maand
 • Toeslagen voor weekenden en feestdagen
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband) 
 • Een eindejaarsuitkering van 3%
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer


Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2750
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via jacobkuijt@mail.werktalent.nl of 31633044707. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Magazijnmedewerker WerkTalent 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures