Vacature Leerkracht sbo cluster 4

Leerkracht sbo cluster 4 in Lisse

Ben jij de gedreven leerkracht die het speciaal onderwijs een warm hart toedraagt? Jouw passie voor lesgeven straalt door in alles wat je doet en dat is precies wat we zoeken!

Heb jij oog voor de individuele behoeften van leerlingen? En vind je het leuk om in het speciaal basisonderwijs te werken?

Dit ga jij doen:
Als leerkracht in het speciaal onderwijs cluster 4 ligt de nadruk op het begeleiden van leerlingen in kleine groepen. Samen met deskundige en toegewijde collega's ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van boeiende en leerzame lessen voor leerlingen met gedrags- en/of psychische problemen. Cluster 4 omvat leerlingen met internaliserende en externaliserende gedragsstoornissen, psychische stoornissen en/of psychiatrische problemen.

Het is voor deze groep van essentieel belang dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd. En dat kan jij als geen ander. Elke dag is hier anders en daar krijg jij juist energie van. Je gebruikt je passie voor lesgeven om deze kinderen positief te beïnvloeden en geeft ze waar nodig een zetje in de juiste richting. Wil jij aan de slag op deze school? Dan komen we graag met je in contact.

Is er een match?

 • Je hebt een pabo-diploma.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met cluster 4 onderwijs.
 • Je hebt relevante ervaring in het speciaal basisonderwijs.
 • Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.
 • Je bent gemotiveerd en enthousiast.
 • Je woont in omgeving Lisse.

Wat bieden wij jou?
 • Natuurlijk een salaris volgens het onderwijs CAO;
 • Een pensioensregeling;
 • Met de auto of openbaar vervoer naar je werk? Geen probleem. Je krijgt van ons een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
 • Leuke collega’s waar je altijd mee kunt sparren;
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Een coach die er met de juiste ondersteuning en begeleiding voor zorgt dat je iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat.

Dit zijn wij
Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd. We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Functie:Leerkracht sbo cluster 4
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DIT IS WIJS via milou.meuwissen@ditiswijs.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.mmimir.nu/source/1453534.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Leerkracht sbo cluster 4 DIT IS WIJS 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures