Vacature Key Accountmanager

Key Accountmanager in Nieuw-Vennep

DUVAK logo

 • Sales

Key Accountmanager

 • Nieuw-Vennep
 • .

Ben jij die meesterlobbyist die op alle niveaus een ware gesprekspartner en inspirator is? De 'politicus' die precies weet hoe de hazen lopen en hoe je met slimme strategieën, uitstekende relaties en overtuigingskracht je doelen bereikt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Key Accountmanager bij DUVAK ben je verantwoordelijk voor het identificeren en binnenhalen van nieuwe klanten en de relaties te onderhouden. Je bent niet alleen extreem goed in new business , maar je weet ook precies hoe je je netwerk en lobbyvaardigheden kunt inzetten om deuren te openen en deals te sluiten op de meest effectieve manier.

Met jouw scherpe 'politieke' inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat om op alle niveaus te opereren en jouw positie als een gewaardeerde gesprekspartner te verzekeren.

Met een schat aan brede ervaring, kennis, nieuwsgierigheid en commerciële vaardigheden ben je een bron van eruditie. Je bent niet alleen een uitstekende communicator, maar ook een empathische luisteraar die de behoeften van klanten begrijpt en erop kan inspelen. Je hebt een uitstekend netwerk opgebouwd en weet dit slim in te zetten om kansen te creëren en onze positie te versterken. Met een hoog ethisch besef word je op verschillende niveaus binnen organisaties gezien als een betrouwbare gesprekspartner, die ook echt iets brengt.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Identificeren van nieuwe zakelijke kansen en het ontwikkelen van strategieën om deze te benutten.
 • Actief deelnemen aan het 'politieke landschap' bij klanten en stakeholders om de belangen van ons bedrijf te behartigen.
 • Onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten en het opbouwen van nieuwe relaties op verschillende niveaus.
 • Slim inzetten van je uitgebreide netwerk en lobbyvaardigheden om onze positie te versterken en nieuwe kansen te creëren.
 • Voortdurend streven naar groei en het nooit stoppen bij het behalen van resultaten.

Wie ben jij?

Je bent niet alleen een uitstekende communicator, maar ook een empathische luisteraar die de behoeften van klanten begrijpt en erop kan inspelen. Daarnaast heb jij:

 • Minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de IT-sector.
 • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Affiniteit met de IT-sector.
 • Bewezen trackrecord in het binnenhalen van nieuwe business en het uitbreiden van klantenbestanden.
 • Hoog ethisch besef en het vermogen om op gelijkwaardig niveau te communiceren met verschillende niveaus binnen organisaties.
 • Een bewezen vermogen om in een snel veranderende omgeving te werken en resultaten te leveren.

Als je denkt dat je vaardigheden en ervaring niet volledig aansluiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met jou naar andere mogelijkheden binnen onze organisatie!

Wat krijg je van ons?

 • Je krijgt een bruto maandsalaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Het is mogelijk om 32, 36 of 40 uur per week te werken.
 • Pensioensregeling.
 • 30 vrije dagen.
 • Leaseauto
 • Gratis opleidingsmogelijkheden, want jij wil je toch ook certificeren?
 • Laptop van de zaak.
 • Dagelijks een gezonde en verzorgde lunch, betaald door DUVAK.
 • Pooltafel, race-simulatoren en tafelvoetbal.
 • Meerdere bedrijfsuitjes per jaar.

DUVAK

In een wereld waarin alles maar zo snel en flitsend mogelijk moet, weten wij dicht bij onszelf te blijven. Openheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar staan hierin centraal. Wij creëren een huiselijke sfeer binnen het bedrijf en op onze kantoren. Wij geloven erin dat professionals die voor DUVAK kiezen, daarom ook lange tijd DUVAKKER blijven. IT MUST WORK, en zo simpel moet het ook zijn, je wilt immers altijd en overal veilig bij je data en informatie kunnen. Samen met je collega's zorg je voor te gekke en innovatieve en bewezen IT-oplossingen.

Solliciteren?

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jouw ambitie kunt waarmaken. Als ervaren Key Accountmanager ben je een essentieel onderdeel van ons team en krijg je de kans om een significante impact te maken binnen DUVAK. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan nu en word een sleutelfiguur in ons groeiende succesverhaal!

Vragen over de vacature?

staat voor je klaar!

Is het gevoel, de uitdaging en de aanbieding wat je zoekt? Dan kan en mag jij jezelf een DUVAKKER noemen!

1.

Wij zullen elkaar telefonisch leren kennen, wie jij bent en wie wij zijn. Mocht hier een wederzijdse match zijn dan plannen wij graag een gesprek in. Is het voor nu niet helemaal een match? Dan zullen wij altijd tips en tricks meegeven voor jouw carrière, want je weet nooit wat de toekomst brengt, daarom DUVAK!

2. Gesprek

Wij nodigen jou graag uit bij ons op kantoor in Nieuw-Vennep of Delft. In dit gesprek kan jij kijken of de uitdaging die jij zoekt, de ambitie die jij hebt en het gevoel aansluit bij wat jij zoekt.

3. Vervolggesprek

Hebben wij beide een goed gevoel? Dan zal er vervolggesprek volgen met de Directeur, Manager of eventuele nieuwe collega om nog dieper in te gaan op de functie en wat jij kan verwachten. Jij wil ook een compleet beeld van DUVAK krijgen, toch?

4. Aanbieding

Wij zijn enthousiast en zullen jou een aanbieding doen die wij telefonisch met je doornemen.

5. Contract

Is het gevoel, de uitdaging en de aanbieding wat je zoekt? Dan kan en mag jij jezelf een DUVAKKER noemen!

Onze cultuur

werken bij duvak

In een wereld waarin alles maar zo snel en flitsend mogelijk moet, weten wij dicht bij onszelf te blijven. Openheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar staan hierin centraal. Wij creëren een huiselijke sfeer binnen het bedrijf en op onze kantoren. Wij geloven erin dat professionals die voor DUVAK kiezen, daarom ook lange tijd DUVAKKER blijven.

DUVAK logo

volg duvak

telefoon

Wil je werken bij een IT-dienstverlener waar bijzonder normaal is?

DUVAK servicedesk

Neem contact op met onze servicedesk en we helpen je verder.

maak kennis met duvakFunctie:key account manager
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Duvak Automatisering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Key Accountmanager Duvak Automatisering 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures