Vacature Jurist Bezwaar en Beroep

Jurist Bezwaar en Beroep in Sassenheim

Jurist bezwaar en beroep

Ben jij een zelfstandige en enthousiaste jurist met een brede interesse? Voel jij je thuis in een organisatie waarin je veel kunt leren én je een bijdrage kunt leveren aan de samenleving? Dan zoeken wij jou!

32 - 36 uur | Hybride | € 3.396 - 5.009

Als jurist met een liefde voor het vak beoordeel je dossiers binnen het sociaal domein in allerlei bezwaar- en beroepszaken. Je bepaalt conform de actuele wet- en regelgeving wat de beslissing op het bezwaar wordt. Je adviseert consulenten en kwaliteitsmedewerkers over het advies en besluit. Daarnaast ben je voorzitter van de ambtelijke commissie en secretaris van de externe bezwaarcommissie.

Wat ga je doen?

 • Je schrijft verweerschriften en pleitnotities naar aanleiding van de ingediende beroepsschriften;
 • Je handelt klachten van cliënten tegen de organisatie en/of tegen de medewerkers van de organisatie af.
 • Je vertegenwoordigt de organisatie bij de Rechtbank en Centrale Raad van Beroep;
 • Je behandelt verzoeken op grond van de Wet dwangsom;
 • Je geeft juridisch advies op andere zaken die binnen de organisatie leven, zoals aanbestedingsprocedures en contracten.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een juridische opleiding minimaal op HBO niveau.
 • Je bent getraind in het toepassen van mediationtechnieken.
 • Je beschikt over analytisch vermogen en juridisch kader.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Verder beschik je over de volgende competenties: Flexibel, zelfstandig, nauwkeurig, je beschikt over inlevingsvermogen en je kunt goed plannen en organiseren.

Wat bieden wij jou

De functie jurist bezwaar en beroep staat open voor 32 tot 36 uur per week. Daarbij hoort een salaris van minimaal € 3.396-, tot maximaal € 5.009-, (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een contract voor een jaar en je wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in aanloopschaal 9 (€ 3.167 - € 4.537). Bij goed functioneren krijg je na een jaar een contract voor onbepaalde tijd en word je in je functieschaal (schaal 10) geplaatst.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Spreekt deze vacature jou aan? En heb je zin in een mooie baan bij de ISD Bollenstreek? We horen het graag. Stuur je sollicitatie en cv, vóór 12 december 2023.

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit 2 gesprekken en een arbeidsvoorwaarden gesprek. De binnengekomen sollicitaties worden regelmatig beoordeeld. Zien we een mogelijke match, dan nemen we direct contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Hebben we de juiste kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ik vertel je graag meer.
Bel, mail of stuur Whatsapp berichtje.


(uitsluitend voor Whatsapp berichten)

ISD in het kort

De ISD Bollenstreek is de plek binnen het sociaal domein om inwoners te helpen. Onze organisatie is ambitieus en volop in beweging. Bij ons kunnen de inwoners van de gemeente Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen terecht voor alle vragen op het gebied van sociale zekerheid en de Wmo.


Functie:jurist bezwaar & beroep
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3396 – 5009
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ISD Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Jurist Bezwaar en Beroep ISD Bollenstreek 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures