Vacature Interim Administrateur - Freelancepool

Interim Administrateur - Freelancepool in Hoofddorp

Ben jij ZZP’er/Freelancer, werkzaam als Administrateur en beschikbaar voor 16-40 uur per week? Wij zijn op zoek naar kandidaten die onderdeel willen worden van onze freelancepool.

Wat je gaat doen

In de afgelopen 25 jaar hebben wij voor meer dan 250 organisaties personeel mogen werven. In deze periode hebben wij veel ZZP'ers/Freelancers mogen leren kennen en geholpen aan een passende opdracht. Om goede dienstverlening aan onze klanten te leveren en ze snel te voorzien van passende kandidaten beheren wij up-to-date kandidaatprofielen in onze freelance pool. 

Zoek jij een nieuwe opdracht? High Quality helpt je graag verder!

Als onderdeel van onze freelancepool zijn jouw wensen/eisen bekend en is je CV up-to-date zodat we bij het vinden van een passende opdracht je vrijwel direct kunnen voorstellen. Na inschrijving zal er op korte termijn contact met je opgenomen worden om een uitgebreide kennismaking te plannen. Tijdens deze kennismaking zullen wij de tijd nemen om wederzijds kennis te maken, je ervaringen door te nemen en samen te verkennen waar we elkaar kunnen helpen.

Wie ben jij

  • MBO/HBO Werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een relevante opleiding
  • Ervaring als Administrateur of vergelijkbare functie
  • 16 – 40 uur beschikbaar op korte termijn
  • Zzp’er/freelancer/zelfstandige met ervaring in verschillende opdrachten

Wat je krijgt

We zoeken een freelancer/zzp’er met een inkooptarief tussen de € 60 / € 75 inclusief reiskostenFunctie:Vakspecialisten boekhouding
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:ZZP
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met High Quality via info@high-quality.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.high-quality.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Interim Administrateur – Freelancepool High Quality 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures