Vacature Innovative Production Engineer

Innovative Production Engineer in Sassenheim

Ben je altijd op zoek naar verbetering en innovatie en wil je meewerken aan nieuwe ideeën, technologieën of producten in de machinebouw?

Deze organisatie, onderdeel van een multinational, maakt al tientallen jaren machines die gebruikt worden in de verfindustrie. Bij deze machines speelt de steeds verdergaande digitalisering ook een grote rol. Als Innovative Production Engineer ga je op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen samen met je collega's!

Ben jij altijd op zoek naar een volgende verbeterslag? Wil je innoveren en ontwikkelen in een internationale organisatie? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder of reageer direct.

De organisatie is al enkele decennia actief in het ontwerpen en bouwen van mengmachines voor o.a. de verfindustrie. Men is wereldwijd actief en staat bekend om de goede kwaliteit van de machines. Het doel is om klanten zo veel mogelijk de ondersteunen door hen de juiste producten, diensten en informatie aan te bieden.

De organisatie is nu bezig met het moderniseren van de verschillende machines en breidt de functionaliteiten van deze machines dan ook flink uit. Zo wordt er vooral gekeken naar het kunnen uitleveren van de data. De machines worden dan ook geschikt gemaakt voor Industrie 4.0

Als Production Engineer ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe machines, in de ontwerpfase werk je samen met R&D om het ontwerp te optimaliseren voor het assemblageproces. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten van het assemblageproces, waarbij je samenwerkt met verschillende afdelingen. Ontwerpaanpassingen en uitbreidingen aan bestaande machines voer je zelfstandig uit.Functie:Innovative Production Engineer, R&D Engineer
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via elise.04254.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 651888293. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Innovative Production Engineer Independent Recruiters 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures