Ingediende aanvraag evenementenvergunning voor de doorkomst van de Leiden Marathon door de gemeente Kaag en Braassem - 613394

Aanvraag voor evenementenvergunning

Ontvangstdatum:26 januari 2024   Op afspraak kunt u documenten die openbaar zijn komen inzien (aanvraagformulier, tekeningen en overige stukken die zijn ingediend bij de aanvraag). maak een afspraak via http://afspraken.kaagenbraassem.nl/internetafsprakenhttps://afspraken.kaagenbraassem.nl/internetafspraken voor het inzien van stukken. Belanghebbenden kunnen eventuele reacties mondeling kenbaar maken of schriftelijk indienen via info@kaagenbraassem.nl   In dit stadium kunt u nog geen bezwaarschrift indienen. Indien besloten wordt een evenementenvergunning te verlenen, is er voor belanghebbenden een mogelijkheid een bezwaarschrift in te dienen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Kaag. Bekijk alle Bekendmakingen Kaag in .

https://kaagkrant.nl/bekendmakingen-kaag/

Deel dit bericht:

Redactie Kaagkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Kaagkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Kaag.

Gerelateerde berichten