Vacature HR Adviseur

HR Adviseur in Kaag

Royal van Lent Shipyard

 • Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Over Feadship

HR Adviseur

 • Kaag

 • Staf

 • €4.300 - €5.500

 • Royal Van Lent Shipyard Kaag

HR Adviseur

Kaag

Staf

€4.300 - €5.500

Royal Van Lent Shipyard Kaag

Wil jij impact hebben als HR Adviseur op Kaag Eiland in een dynamische en bijzondere industrie, cultuur en omgeving? Dan is deze vacature iets voor jou!

Royal van Lent Shipyard

Jouw aandeel in de bouw van een Feadship

Bij Royal van Lent werken vinden wij heel speciaal, op de plek waar je terechtkomt bouwen wij met meer dan 600 collega's, al 175 jaar full custom build superjachten onder de merknaam Feadship, voor bijzondere internationale klanten. Dit doen wij met een sociaal hart verankerd in een sterk familiegevoel, en oog voor vakmanschap, kwaliteit en klantbeleving. We maken onderdeel uit van het exclusieve LVMH in Parijs.

Voor onze mooie werf op Kaag Eiland zoeken we een stevige HR Adviseur die samen met de HR Business Partner voor onze snelgroeiende organisatie en onze afdelingen, waaronder Productie en Projecten verantwoordelijk is. Een afwisselende portefeuille van business onderdelen met diverse uitdagingen en dynamiek. We groeien snel en dit vergt een pro-actieve inzet van HR; door actief mee te denken met de business, vooruit te lopen voor wat betreft behoud van collega's door oa het stimuleren van leren en ontwikkelen.

Functioneel rapporteer je aan de HR Business Partner; met wie je de regelmatig afstemt over de werkzaamheden en vraagstukken. In jouw rol werk je ook nauw samen met de rest van het HR-team, dat bestaat uit 14 HR-collega's. Zij zijn jouw sparringpartners om ontwikkelingen en thema's van het HR-vak te bespreken en samen organisatiebrede HR-projecten op te pakken. Je werkt graag samen en vindt het vanzelfsprekend om jouw kennis en ervaring te delen binnen het team.

Er is veel te doen en de sfeer is informeel. We helpen elkaar, springen bij daar waar nodig, en maken de dienstverlening vanuit HR iedere dag een beetje beter. We vinden het belangrijk om met elkaar te leren en ontwikkelen. Zo hebben we regelmatig kennissessies om informatie te delen of een training met elkaar te volgen.

Dit ga je doen als HR Adviseur

Je bent een stevige organisatiebewuste HR Adviseur die al de nodige ervaring heeft opgedaan binnen een vergelijkbare (productie) omgeving en je bent klaar om een stevige stap vooruit te zetten. Je bent zichtbaar op de werf en geeft met jouw aanwezigheid HR een gezicht onder onze collega's. Je bent integraal verantwoordelijk voor alle HR-zaken van de afdelingen onder jouw verantwoordelijkheid zoals performance management en talentontwikkeling. Daarnaast behandel je gevraagd en ongevraagd algemene HR-vraagstukken zoals re-integratie van zieke medewerkers of juridische en arbeidsvoorwaardelijke kwesties. Jij bent het aanspreekpunt wanneer het gaat om vragen en oplossingen omtrent ons HR-beleid en je stelt hiermee het management in staat om de juiste beslissingen te nemen. Je bent proactief en een echte aanpakker.

We werken met elkaar aan diverse projecten waarbij er altijd ruimte is om in te stappen en jouw kleur te geven aan een onderwerp; denk aan professionaliseren en digitaliseren van HR, diversiteit en inclusie, leren en ontwikkelen en ons arbeidsvoorwaardenpakket.

Je bent makkelijk benaderbaar en je weet wat er op jouw afdelingen speelt. Daarnaast ben je niet bang om zelfstandig beslissingen te nemen en je voelt goed aan wanneer afstemming nodig is. Je hebt een duidelijk beeld wat nodig is om HR naar een hoger plan te krijgen, en bent in staat om dit, zowel zelfstandig als met het team, voor elkaar te krijgen.

Dit breng je mee

Je bent in het bezit van:

 • Een rijbewijs (en auto)
 • Je spreekt Engels en bent in staat om medewerkers ook in het Engels te begrijpen en te beantwoorden.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een (vergelijkbare) HR Adviseursrol, bij voorkeur in een productieomgeving;
 • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding;
 • Visie op en ervaring met operationele en tactische HR-onderwerpen
 • Ervaring met het analyseren en verwerken van relevante HR-stuurinformatie;
 • Positieve energie en een flinke dosis humor want naast hard werken wordt er ook regelmatig hard gelachen!

Ons aanbod

 • Een salaris tussen € 4.300,- € 5.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Bij fulltime dienstverband ontvang je 40 vrije dagen per jaar (27 vakantiedagen + 13 ADV dagen);
 • 8% vast vakantiegeld, dit wordt conditioneel aangevuld met 2,75%;
 • Een jaarlijkse winstuitkering (conditioneel);
 • Een pensioenregeling via het PME en collectieve ziekenkostenvergoeding;
 • Een reiskostenvergoeding op basis van € 0,23 per kilometer o.b.v. woon/werk afstand;
 • Flexibele werktijden in overleg met je leidinggevende;
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten (bijv.: een sloepentocht, zomer BBQ, sinterklaasviering of pub-quiz);
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding (Feadship Academie)


Functie:hr adviseur
Startdatum:27-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4300 – 5500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries Feadship via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. HR Adviseur De Vries Feadship 27-04-2024

Bekijk ook andere vacatures