Vacature Host/Gastvrouw/Gastheer Weekend

Host/Gastvrouw/Gastheer Weekend in Zoeterwoude

Bekijk de vacature online en solliciteer.

Host/gastvrouw/gastheer Weekend (Zoeterwoude)

https://jobs.x2o.nl//nl/vacature/428/host-gastvrouw-gastheer-weekend-zoeterwoude

In dit stukje tekst vertellen bedrijven altijd hoe leuk ze zijn. Dat ze enthousiaste mensen zoeken die willen werken in een dynamische omgeving. Maareh.. als jij enthousiast wordt van deze vacature, dan weet je gewoon dat je goed zit. Dus..

Woon je in de buurt van Wateringen? ✅

Ben je beschikbaar op zaterdag en zondag? ✅

Wat je krijgt

 • Je scoort bij ons een (bij)baan die zoveel voldoening geeft dat je 's avonds al uitkijkt naar het afgaan van de wekker de volgende werkdag. En die collega's van je, geloof ons. Je gaat van ze houden.
 • Geld. Dûh!
 • Een gezellige, veilige en positieve bedrijfscultuur. Je wordt dan misschien onze host, maar je bent nog altijd vooral jezelf. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij je comfortabel voelt en het naar je zin hebt.
 • Lucky you - omdat je ook op zondag werkt, ontvang je die dag extra toeslag. Die toeslag krijg je uiteraard ook op de feestdagen die je werkt.

Over de job

 • Jij bent de eerste indruk. En dus heel belangrijk! Je heet de mensen welkom in de showroom en maakt ze wegwijs. Jouw doel is zorgen voor een comfortabel showroombezoek waarbij de verwachting van de klant wordt overtroffen. Eén ding is zeker: De koffiecorner en jij worden goede vrienden.
 • Als host ben jij hét aanspreekpunt voor elke bezoeker. Zo voorzie je klanten van de benodigde informatie en help je ze op weg indien nodig.
 • Jij ziet het werk. Verlaten klanten de showroom? Jij zorgt ervoor dat de klanten bij het afscheid een goedgevulde goodiebag ontvangen. Heeft een klant nog niets te drinken? Dan maak jij hem wegwijs naar onze koffiecorner! Geloof ons: je stappenteller maakt overuren (scheelt weer een rondje sportschool ).
 • Je bent onmisbaar voor de badkameradviseurs. Je ondersteunt het verkoopteam, zodat ze de klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren. Is het druk, dan focus jij je op de klanten die nog niet worden geholpen.
 • Jij snapt - onze showroom moet een beetje als thuis voelen voor elke bezoeker. Hun toekomstige badkamer staat daar namelijk al! Jij doet er daarom alles aan om te zorgen voor een goede sfeer. No worries, je hoeft niet te zingen of een dansje te wagen.

Nice to know: je bent echt één team samen met de badkameradviseurs. Aan het begin van elke dagwerk heb je met elkaar een dagopstart en neem je de verwachtingen en doelstellingen door. Je draagt ten slotte allemaal bij aan dezelfde klantbeleving.

 • Je vindt het leuk om met verschillende mensen om te gaan en wat small talk is jou niet vreemd.
 • Service is 'your middle name'. Je stelt daarnaast anderen graag op hun gemak.
 • Je vindt het leuk om verzorgd op je werk te verschijnen.
 • Je bent een beetje flexibel. Dan bedoelen we niet dat je elke dag een handstand en een koprol moet doen, maar dat je het niet erg vindt om verschillende soorten werkzaamheden op je te nemen.
 • Hé, lach eens! Kijk, die glimlach zien wij - en ons klanten graag. Jij bent een echte pro in glimlachen.

X²O Badkamers is de max, echt waar. Opgericht in 2005 en nu al de onnavolgbare marktleider op de Belgische particuliere badkamermarkt. Hoe komt dat? Simpel: we combineren scherpe prijzen met topkwaliteit en verbazingwekkend design. En we gaan àltijd voor méér.

Da's ook waarom we al snel in Nederland onze eerste showrooms openden. Ondertussen staat de teller op meer dan 40 showrooms in 3 landen: België, Nederland en Duitsland.

Wordt dit je nieuwe werkplek?Functie:host gastvrouw/gastheer weekend
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met X2O Badkamers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Host/Gastvrouw/Gastheer Weekend X2O Badkamers 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures