Vacature Horecamedewerker

Horecamedewerker in Leiden

Logo voor Lagardère Travel Retail

Horecamedewerker Natoo Leiden (12 uur)

Parttime (12 uur per week)

Natoo is een uniek, duurzaam en innovatief voedselconcept met frisse eerlijke producten voor reizigers op het station. Een gezond aanbod in een 110% CO2 klimaat positieve omgeving. We focussen continu op duurzame trends, passend bij het seizoen en onze regio; 80% van het assortiment komt van Nederlandse bodem. Het menu bestaat voor ongeveer 85% uit vegetarisch waaronder ook vegan opties.

De functie:

Je komt te werken in een gezellig team en met elkaar voorzien jullie reizigers van bijvoorbeeld een heerlijke salade, een verantwoord tussendoortje en/of iets lekkers te drinken. Jij neemt bestellingen aan, rekent deze af er je zorgt ervoor dat reizigers op het station binnen no-time kunnen genieten van het lekkere eten en/of drinken.

Jij vindt het leuk om reizigers te helpen en je houdt van afwisselende taken. Je bereidt verse maaltijden en je houdt de winkel netjes en schoon. Je vindt het fijn om volgens vaste procedures te werken.

De winkel is 7 dagen per week geopend, doordeweeks van 7.00 - 20.00 en in het weekend van 8.00 - 20.00 uur. Door de ruime openingstijden kun je bij Natoo werken op flexibele tijden en is het dus ideaal te combineren met een studie of jouw privéleven.

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Leiden;
 • Je bent enthousiast en klantvriendelijk;
 • Ervaring in de horeca is mooi meegenomen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • € 13,66 per uur als jij 18 jaar of ouder bent;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Maximaal 25 vrije dagen (op basis van fulltime dienstverband);
 • Pensioenregeling;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Personeelskorting;
 • Zicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?
Lagardère Travel Retail is een wereldwijde pionier in de Travel Retail industrie. Verspreid over 42 landen heeft Lagardère Travel Retail meer dan 5000 winkels, gespecialiseerd in Travel Essentials, Duty Free & Fashion en Foodservice. In Nederland is Lagardère Travel Retail actief op het gebied van drie business units: Travel Essentials, Fashion en Foodservice. Onze missie is om de reiziger de beste winkelervaring te bezorgen. Met ruim 50 jaar ervaring op de Nederlandse markt, zijn wij experts in het opzetten en opereren van Travel Retail concepten op vliegvelden en stations en beheren wij een uitgebreid en divers portfolio van meer dan 100 merken. Onze organisatie is volop in beweging.

Interesse?
Is deze afwisselende functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct of bel en vraag naar onze recruiters.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

PlaatsLeidenProvincieZuid-HollandLandNederlandContact
 • Recruitment,


Functie:horecamedewerker
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lagardère Travel Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Horecamedewerker Lagardère Travel Retail 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures