Vacature GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog in Leiden

GGZ Rivierduinen logo

GZ psycholoog Ursula eetstoornissen ter vervanging van zwangerschapsverlof

 • Leiden
€ 4.108 - € 6.264 per maand Eetstoornissen Ursula 24-36 uur, psychologen

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?

Wil jij werken in een team waarin veel ruimte voor eigen regie en zelfontplooiing is? Wil je dit doen in een hecht team en met veel inhoudelijke uitdaging? Voor onze polikliniek volwassenen zoeken wij een enthousiaste collega die ons team tijdelijk komt versterken!


Welke uitdaging ga je aan?

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de intake en behandeling van cliënten met een eetstoornis, comorbide klachten en problemen zoals ASS, PTSS, bedreigde persoonlijkheidsontwikkeling e.d. Met jouw vak expertise, creativiteit en doorzettingsvermogen ben je in staat om regie te voeren over de behandelingen. Hierin werk je nauw samen met een psychiater, een klinisch psycholoog, basispsychologen, sociotherapeuten, systeemtherapeuten en vaktherapeuten.

En verder?

De verdere invulling van je overige taken worden in overleg bepaald. Je kunt daarbij denken aan het uitvoeren van bepaalde behandelingen, individueel of in groepen en aan supervisie van opleidingen of het doen/ superviseren van psychodiagnostiek. Tevens kan je op basis van je expertise en interesse een rol spelen in het geven van consultatie en voorlichting aan andere hulpverleners of het geven van onderwijs.

Wie ben jij?

Als professional sta je niet alleen in voor herstelgerichte zorg voor onze cliënten, maar zorg je ook voor je collega's en jezelf. Wil je echt slagen in deze rol, dan vinden wij onderstaande bij jou terug:

 • Een BIG registratie als GZ-psycholoog;
 • Bevlogen en ambitieus;
 • Interesse en ervaring in de behandeling van eetstoornissen is mooi meegenomen. Maar niet per se nodig. Leuk is als jij iets meebrengt wat onze kennis en ervaring aanvult, over eetstoornissen kunnen wij je van alles leren.

Waar ga je werken?

Eetstoornissen Ursula biedt behandeling en begeleiding op maat in allerlei intensiteiten (van ambulant tot opname) voor patiënten met een eetstoornis, langer of korter durend, voor alle leeftijden. We geven voorlichting en consultatie aan andere instellingen. Wij zijn betrokken in het geven van onderwijs en we hebben een landelijke functie en een voortrekkersrol in het veld van de eetstoornissen.


Onze behandelingen zijn deels protocollair, maar ook experimenteel. We innoveren het behandelaanbod waar nodig. Wij behandelen jaarlijks gemiddeld 650 cliënten, zijn TOPGGz erkend en bestaan al meer dan 30 jaar.


Wij zijn lid van de NAE en onze professionals voeren verschillende wetenschappelijke onderzoeken uit.


De sfeer? Veel bevlogenheid, hard werken en collega's die altijd in beweging en ontwikkeling zijn. Onze ambities? Een toekomstbestendig programma ontwikkelen zodat we continu kunnen inspelen op de behoefte van cliënten.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor de duur van het verlof van 24 tot 36 uur (afhankelijk van je beschikbaarheid); We kijken daarna graag of verlenging mogelijk is binnen de organisatie
 • Een maandelijkse beloning tussen de €4.108,- en €6.264,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar

GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:gz-psycholoog
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4108 – 6264
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Rivierduinen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. GZ-Psycholoog Stichting Rivierduinen 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures