Vacature Glazier

Glazier in Leiden

Multiglas

Vacancy glazier

Multiglas is al meer dan 25 jaar een gevestigde naam in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek. Sinds vorig jaar hebben we onze krachten gebundeld met Ambra Kozijnen, officieel dealer en installateur van Weru kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. De orderportefeuille is goed gevuld, we willen verder groeien.

En daar hebben we een ster in glaszetten voor nodig. Een glaszetster dus.

Het team van Multiglas en Ambra Kozijnen.

Wat kun je? En wat wil je?

Je kan glas plaatsen, ook als het geen standaardsituatie is. Monteren van hardglas, een passende oplossing voor een unieke situatie of een andere uitdagende opdracht: jij doet het. Je werkt netjes en secuur. Je bent collegiaal en klantvriendelijk. Je beheerst het vak tot in de vingertopjes.

En toch wil je nog meer leren.

Bijvoorbeeld kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien plaatsen en onderhouden. Zodat je glas zetten en kozijnen installeren kunt afwisselen. Op termijn kun je doorgroeien naar kozijnmonteur of eerste glaszetter. Dan ben je echt een van de steunpilaren onder ons team. (Daarom is het ook superbelangrijk dat je op een prettige manier kunt communiceren met collega's en klanten. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen.))

Wat wij jou bieden:

  • Uitdagende klussen en een prima salaris
  • Fulltime of parttime (32-40 uur)
  • Baanzekerheid (we groeien hard en hebben ambitie)
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid
  • Een fijn team waarin we respectvol met elkaar omgaan
  • Opleidingen (voor certificering of verbeteren van je werk)
  • Doorgroeien naar kozijnmonteur of eerste glaszetter

Aangezien we iemand zoeken die affiniteit heeft met het installeren van kozijnen, is ervaring in de bouw een dikke vette pre. Maar het is niet vereist. Als jij inzet toont en bereid bent nieuwe dingen te leren, gaan we daar helemaal uitkomen met elkaar.

Sollicitatiebrief? Hoeft niet, mag wel

Word je hier vrolijk van? Dan kun je twee dingen doen: of je mailt ons je motivatiebrief met cv, of we gaan eerst gewoon even koffie drinken. Leren we elkaar kennen, kun je meteen het bedrijf zien. En als we allebei enthousiast zijn, plannen we vervolgens een tweede gesprek in.

Bel en vraag naar of Mary. Mailen kan ook: .

Functie:glazier
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Meer Multiglas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Glazier Van der Meer Multiglas 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures