Vacature Gezellige Duofiets-vrijwilliger

Gezellige Duofiets-vrijwilliger in Warmond

Vacature Gezellige Duofiets-vrijwilliger

  • Redactie Kaag
  • 01-01-2024

Gezellige Duofiets-vrijwilliger in Warmond

Hulp nodig?
Telefoon:
E-mail:

Een betrokken team van vrijwillig chauffeurs staat elke dag klaar om cliënten van Sius te vervoeren van en naar hun werk. Sius is een organisatie voor mensen met een beperking.

Gezellige duofiets-vrijwilliger gezocht

Gezellige duofiets vrijwilliger gezocht
  • Atletiekvereniging AVA'70
  • Aalten

Joery is een enthousiaste jongen van vijf jaar oud en woont met zijn moeder in Aalten. Joery is lief, energiek en ondernemend. Hij houdt van buitenspelen, voetballen en samen een spelletje spelen. Moeder staat veelal alleen voor de opvoeding. Dit is soms zwaar v...

Stichting Peelgrijn is een jonge organisatie. Wij organiseren educatieve onthemingstochten voor (kwetsbare) jongeren en zij die zich nog altijd jong voelen. Het zijn wandeltochten variërend van 1 dag tot drie maanden, in binnen- en buitenland.

  • stichting Peelgrijn
  • Aalten
  • Wijnhoeve Elfa
  • Winterswijk
COC Twente-Achterhoek komt op voor de belangen van lhbt+'ers. We gaan in gesprek met anderen om bewustwording te creëren maar vinden het ook belangrijk dat mensen binnen de community elkaar kunnen vinden.
Functie: vrijwilliger duofiets Startdatum: 31-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 6 - 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zwemsportvereniging Natare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:vrijwilliger duofiets
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zwemsportvereniging Natare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Gezellige Duofiets-vrijwilliger Zwemsportvereniging Natare 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures