Vacature Gastvrouw/ Gastheer

Gastvrouw/ Gastheer in Leiden

Gastvrouw/ gastheer

 • Dienstverband en locatie

  Parttime - 24-28 uur

  Dag

 • Reageren tot en met

  09-06-2024

 • 2024.122

 • Contactpersoon

  Celly Buters

Wil jij de bewoners van Topaz Haagwijk een mooie dag bezorgen? Je bent welkom in ons team!

In deze ondersteunende functie ben jij voor bewoners een vast vertrouwd gezicht op de huiskamer en zorg je voor een gezellige sfeer. Je zorgt in de ochtenden dat het ontbijt klaarstaat en helpt hierbij de bewoners waar dat nodig is. Na afloop speel je misschien wel een spelletje of lees je samen met een bewoner de krant. Met jouw oprechte aandacht voor de bewoners maak jij elke dag voor hen een beetje mooier. Tussen de middag maak jij een lunch klaar waar de bewoners blij van worden en zorg je daarna dat alles weer netjes opgeruimd is. Tijdens de avonddienst kook je zelf een verse warme maaltijd waarbij je goed rekening houdt met de smaak van de bewoners.

Je werkt in een klein team van helpenden, verzorgenden, coördinerend VIG-ers en verpleegkundigen en samen ondersteun je een groep van ongeveer 15 bewoners. In de ochtend begint het team met een gezamenlijke dagstart zodat je goed weet wat er speelt. Spreekt dit jou aan? We kijken uit naar onze kennismaking!

Wat breng jij mee?

Je bent gastvrij, enthousiast en vindt het leuk om te werken met ouderen.

Verder blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • Beschikt over mbo werk- en denkniveau;
 • In het bezit bent van HACCP of bereid bent dit te behalen;
 • Een passie hebt voor koken voor grotere groepen;
 • Flexibel inzetbaar bent, overdag én avonden, ook in weekeind (twee keer per maand) én op feestdagen. De werktijden zijn van 8.00- 16.00 uur of van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens cao-VVT, zoals;

 • Een salaris van maximaal € 2.772.02 (FWG 20) bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Ruime studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld naar de functie van Helpende;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals een fietsplan;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work. Met kortingen voor o.a. Bol.comcom en Zalando;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Waar ga je werken?

Topaz Haagwijk is een kleinschalig verpleeghuis in Leiden met 81 bewoners. De bewoners en medewerkers komen uit de hele regio. Door de kleinschalige setting hangt er een gezellige sfeer en kent iedereen elkaar. In Haagwijk wonen mensen met dementie, met chronisch lichamelijke klachten (somatiek) en mensen met psychiatrische problematiek die als gevolg van ouderdomsklachten niet meer zelfstandig kunnen wonen (gerontopsychiatrie). Ongeveer 130 medewerkers, 80 vrijwilligers en familieleden van bewoners leveren samen de zorg die de bewoner nodig heeft. Haagwijk is een locatie waar kleinschalig gezorgd wordt; kleine teams van 10 tot 15 medewerkers ondersteunen kleine

groepen van 15 bewoners, waarbij zoveel mogelijk geleefd wordt zoals thuis. Spreekt het je aan om in Haagwijk ervoor te zorgen dat nog meer dan nu de dagen van de bewoners tellen? Je bent van harte welkom als nieuwe collega!

Als je vragen hebt over deze baan dan kun je bellen of whatsappen met onze recruiter Celly Buters via 5. We zien je reactie graag tegemoet via onderstaande link.

Topaz. Het hele leven telt.

Solliciteren

Deze vacature is beschikbaar op meerdere locaties.
Maak hieronder uw keuze.


Topaz: logo

Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden

Bedankt voor uw interesse. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezig met versturen...

Aanhef *

Dhr.

Mevr.

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Motivatie *

Wat voor soort functie zoek je? *

Eventuele opmerkingen

Versturen

We vinden het leuk dat je bij Topaz wilt werken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesseformulier vrijwilligerswerkFunctie:gastvrouw gastheer
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2772 – 2772
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Gastvrouw/ Gastheer Topaz 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures