Vacature Fysiotherapeut

Fysiotherapeut in Noordwijk Zh

Podotherapie Vacature Logo

Ben jij een gedreven fysiotherapeut die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil je je kennis en vaardigheden uitbreiden en een expert worden in de podotherapie? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!
Bij Podotherapie bieden we fysiotherapeuten de unieke mogelijkheid om zich te laten omscholen tot podotherapeut. Je gaat één dag per week naar school en werkt daarnaast in onze praktijk onder supervisie van ervaren podotherapeuten. Met deze unieke kans geef je je carrière een nieuwe wending en verbreed je je expertise.
Fulltime
Regio Noordwijk/Leiden

Voor meer informatie:

085 013 0503

Hoe ziet dit traject eruit?

  1. Je gaat de deeltijdopleiding podotherapie volgen - wij financieren deze opleiding voor jou!
  2. Je gaat 1 dag in de week naar school, loopt 1 dag stage en werkt 2 á 3 dagen onder supervisie in de praktijk.
  3. Je krijgt een stagevergoeding, loon en een auto van de zaak!
  4. Na het succesvol afronden van de opleiding kom je officieel als podotherapeut bij ons in dienst - met een vast contract!

Werken bij

Podotherapie is een ambitieus familiebedrijf met een bijzondere liefde voor voetzorg. Met meer dan 250 locaties verspreid door heel het land, zijn we altijd in de buurt om onze cliënten te ondersteunen en hen te helpen weer zorgeloos te bewegen.
In onze sector staan wij bekend als een toonaangevend bedrijf dat voortdurend innoveert en zich inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. We hebben onze eigen geavanceerde podotherapie-software ontwikkeld, waardoor we minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken en meer tijd kunnen besteden aan onze cliënten.
Onze aanpak draait om kwaliteit, ondersteund door technologie. Bovendien zijn we pioniers in de productie van 3D-geprinte zolen, met slechts 3% afval in vergelijking met conventionele methoden. Bij ons draait alles om het creëren van de optimale zorgervaring voor onze cliënten.

Ga jij de uitdaging aan?


Ben je geïnteresseerd in deze unieke kans of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe jij ons team kunt versterken.
Woon jij niet in regio Noordwijk/Leiden maar heb je toch interesse om je te laten omscholen? Bespreek dan ook de mogelijkheden in andere regio's met ons, wij denken altijd met je mee!

x

Proef de sfeer van werken bij .

Jij zorgt voor de mens, wij zorgen voor jou!


Contact

H&H Podotherapie B.V.
Mercuriusplein 5
5971 LW Grubbenvorst
Telefoon: 085 013 0503

Logo van de Nederlandse Vereniging van (NVvP)Logo van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP)Logo van Praktijkkeurmerk

©2023 podotherapie.nlFunctie:fysiotherapeut
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Podotherapie Hermanns via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Fysiotherapeut Podotherapie Hermanns 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures