Vacature Franchisenemer

Franchisenemer in Hoofddorp

Sluit je aan bij het team

Ben jij onze nieuwe franchisenemer?

Huidige kansen

Nieuwe winkels : Den Haag, Amstelveen, Spijkenisse, Arnhem, Roermond, Middelburg, Venlo, regio Zuid-Oost Brabant

in één oogopslag

Wij zijn anders

We stellen het traditionele bedrijfsmodel van de keukenbranche al meer dan 40 jaar op de proef. Ons aanbod is transparant en we onderhandelen niet. Zo weten klanten van tevoren wat ze voor hun geld krijgen.

Je bent je eigen baas, met onze ondersteuning

Het is jouw zaak, maar je hebt een sterk bedrijf en team achter je. Wij helpen met alles, van het bedrijfsplan tot de locatie en de marketing tot de facturering. Jij kunt je richten op het ontwerpen en verkopen van Deense designkeukens.

190+ winkels in 12 landen

Als -franchisenemer wordt je onderdeel van een groeiend internationaal netwerk met meer dan 190 winkels in Europa en Azië. En we hebben grootse plannen om uit te breiden. Help je mee?

Focus op duurzaamheid

We denken vanaf het allereerste begin al aan duurzaamheid in onze producten; we ontwerpen voor de levensloop van de keuken. We gebruiken zoveel mogelijk gerecyclede materialen in onze producten en zijn constant op zoek naar manieren om hier meer van te gebruiken.

We werken met een uniek concept, opgericht om klanten een eenvoudigere, transparantere en snellere manier te bieden om hun droomkeuken, -badkamer of -garderobe te realiseren.

- -visie

Ervaring

Kun jij het aan?

Je bent een ondernemer in hart en nieren, die een levenslange relatie wil opbouwen met je klanten. Ervaring in de keukenbranche is een voordeel, maar niet vereist. Je moet daarnaast willen - en bij voorkeur al ervaring hebben met - verkopen, sturen, inspireren en leidinggeven. Het is belangrijk dat je een uitgesproken persoonlijkheid hebt en affiniteit hebt met cijfers, zodat je goed bent met zowel mensen als zaken. Het helpt als je goed bent in het samenstellen van een team. Het verkopen en monteren van de droomkeuken van een klant is een complex project en daarvoor zijn er veel geweldige mensen nodig tijdens het hele proces.

Maak kennis met onze franchisenemers

Zeg gewoon ja tegen de keuken

Ontdek hun verhaal

Van IT-ingenieur tot eigenaar van 2 winkels

Lees hoe Miguel zijn passies combineerde

Van een kantoorbaan naar ondernemer

Lees het verhaal van Tjadlind

Hoe zit het proces in elkaar?

Het traject is voor iedereen een beetje anders, maar de stappen zijn altijd hetzelfde. Je solliciteert, dan ontmoeten we elkaar in het lokale land, en als het voor ons beiden goed voelt, stellen we een contract op en helpen we je bij het opzetten van je ondernemingsplan.

Wij kunnen juridische hulp bieden en hulp bij het verkrijgen van financiering. We zijn waarschijnlijk al op zoek geweest naar de juiste locatie, maar dat maken we samen definitief. Daarna ga je aan de slag met je training

Ondertussen bouwt ons winkelbouwteam de winkel, of verbouwt deze als je een bestaande winkel overneemt. Daarna zorgen wij ervoor dat er afspraken zijn gepland op de openingsdag via onze digitale marketing en dan is het tijd voor de grote opening.

We blijven in de buurt en helpen je op weg. Je bent je eigen baas, maar we begeleiden je bij elke stap.

Ben je er klaar voor om onderdeel te worden van het team?

Nu je dit hebt gelezen, wil je dan de eerste stap zetten naar het openen van jouw eigen -franchise? Zo ja, dan horen we graag van je. Natuurlijk is dit volledig vrijblijvend en zal dit met de vereiste discretie worden behandeld.

Ik spreek je snel!"

- Ricardo Dijkhuizen, Landenmanager

Hoorn, Nederland

Het team van Hoorn bij de opening in november 2023.

Fuengirola, Spanje

Het team van Marbella opent in 2023 hun tweede winkel: Fuengirola.

Hamburg Altstadt, Duitsland

Tijdens de feestelijke opening in 2021.

Wij vinden dat het kopen van een keuken net zo fijn moet zijn als het leven dat je in die keuken leidt. Alle maaltijden die je kookt, de nachtelijke gesprekken met vrienden onder het genot van een glas wijn, het huiswerk dat de kinderen aan tafel maken, de kaartspelletjes die je speelt: de keuken is het centrum van je leven. Maar of je nu een keuken, badkamer of garderobe koopt, wij zijn je vertrouwde partner voor hoogwaardige Deense designproducten van duurzame materialen. Wij streven er altijd naar om uitstekende klantenservice te bieden, vanaf het moment dat je bij een van onze winkels binnenstapt, totdat je nieuwe keuken, badkamer of garderobe helemaal klaar is.

Over

Maak een afspraak Winkel zoeken

Werken bijFunctie:franchisenemer
Startdatum:19-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kvik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Franchisenemer Kvik 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures