Vacature Financieel Medewerker

Financieel Medewerker in Warmond

Financieel medewerker

Financieel medewerker, 32 uur p/w

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen staan weliswaar centraal bij YOEP, maar om de cijfers kunnen we niet heen. Jij staat dan ook te popelen om samen met je collega's van het financiële team ondersteuning te geven aan onze behandelaren en het management.

Jouw taken:

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig traject van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo'n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen. Kortom, een mooie job bij een fijne organisatie!

Ben je dus op zoek naar een echt leuke parttime job (32 uur) en heb je al eerder in de zorgbranche gewerkt? Vind je het leuk om zelfstandig te werken en doe je niets liever dan meedenken over verbeteringen? Heb je bovendien minimaal 2 jaar werkervaring, en kan je werken met Exact en een EPD systeem (bij voorkeur CRS) dan bieden wij jou heel veel! Wat dacht je van:

• Een contract van 32 uur in de week voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;

• Een salaris op basis van CAO GGZ schaal 45 van € 2.391,00 tot een maximum van € 3.787,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (trede afhankelijk van kennis en ervaring);

• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

• Standplaats bij voorkeur Amstelveen (vanaf februari 2024 Alphen a/d Rijn), andere locaties zijn mogelijk;

• Een laptop en benodigde thuiswerk voorzieningen;

• Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

• Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

• Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega's, leuke teamuitjes, borrels en heel veel gezamenlijke lunches.

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, dan kun je mailen, bellen of appen met op (bereikbaar op kantooruren ma-vr) of .

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail richten aan . Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.Functie:financieel medewerker
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3787 – 3787
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YOEP! via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Financieel Medewerker YOEP! 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures