Vacature Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker in Leimuiden

Heb jij net je financiële administratieve diploma behaald en wil je dit toepassen in de praktijk? Of heb jij al wat jaren ervaring? Dan zoeken we jou!

Als Financieel Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de crediteuren, debiteuren- en urenadministratie voor een middelgroot bouwbedrijf die gebouwen bouwt in Nederland.

Aan jou de taak om facturen te controleren en te verwerken. Naast de debiteuren en crediteuren hou jij ook de administratie van de bedrijfsauto's bij en ben jij het aanspreekpunt van interne- en externe klanten.

Je komt te werken in een bestaand team en krijgt een uitgebreid inwerktraject zodat jij de organisatie zo goed mogelijk leert kennen. Heb jij interesse om bij een professionele organisatie te werken waar jij jouw administratieve talent kan laten blijken? Solliciteer dan direct!Functie:Administratief Medewerker, Financieel Medewerker
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.spier@eminentgroep.nl of 06 - 48 60 79 80. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Financieel Administratief Medewerker Eminent Groep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures