Vacature Finance Manager

Finance Manager in Voorhout

Dit familiebedrijf in de Duin- en Bollestreek maakt deel uit van een duurzaam groeiende, internationaal opererende ‘familie’ van bedrijven, met elk hun eigen identiteit. De internationale handel in bloemen, planten, decoratiematerialen en trendy woonaccessoires vormt de corebusiness. Voor deze functie ga je werken in een creatieve, dynamische handelsomgeving waarin jij je heerlijk kunt uitleven. Ben je ambitieus en betrokken, verbindend en ondernemend? Dan ben jij hun ideale   

Finance Manager

Fulltime, salaris: € 60.000 - € 90.000 + bonus + auto

JOUW TAKEN

·       Als Finance Manager ben je de financiële steun en toeverlaat van het bedrijf. Hiervoor ken je alle financiële ins en outs en op basis daarvan geef je binnen het managementteam graag je mening en draag je oplossingen aan om gezamenlijk (proces)verbeteringen door te voeren.

·       Je adviseert en overtuigt op de inhoud en neemt deel in diverse overlegstructuren, waarbij je het benodigde draagvlak weet te creëren.

·       Je rapporteert rechtstreeks aan de directie van de werkmaatschappij en onderhoudt tegelijk een functionele rapportagelijn naar de CFO van de overkoepelende groep.

·       Als rechterhand van de algemeen directeur ben je een belangrijke sparringpartner voor het te voeren beleid.

·       Hiermee ben je medeverantwoordelijk voor strategievorming, forecasting, financiële sturing, verdere professionalisering van de organisatie en het initiëren en doorvoeren van efficiencyverbeteringen.

·       Je verzorgt financiële rapportages en analyses voor onder meer de directie, groepsdirectie en overige stakeholders.

·       Je houdt grip en een scherpe blik op de liquiditeit en cashflow en werkt projectmatig aan verbetertrajecten. Je maakt - op verzoek en op eigen initiatief - analyses die de basis vormen voor besluitvorming en het te voeren beleid.

·       Als ervaren en enthousiasmerende financieel professional ben jij coach, begeleider en inspirator voor de medewerkers op je afdeling.   

 

Je komt te werken in een familiebedrijf met bijbehorende cultuur en atmosfeer. Binnen de relatief kleine organisatie is het voor jou vanzelfsprekend dat je - indien nodig - ook uitvoerende taken op je neemt. Tegelijkertijd is je functie extra boeiend en uitdagend door de interactie met de overkoepelende groep. Je onderhoudt de onderlinge contacten en maakt gebruik van diverse gedeelde diensten.

Voor deze functie breng je meer mee dan je financiële vakkennis en ervaring alleen. Deze opdrachtgever laat zich graag uitdagen en adviseren om het beste uit de onderneming en haar medewerkers te halen. Je bent dus niet alleen sterk in Finance en Business Control, maar beschikt tevens over enthousiasme, overtuigingskracht en een gezonde handelsgeest. Jouw functie biedt je veel vrijheid van handelen en tegelijk alle ruimte aan jouw ambitie om verder door te groeien.

    

JOUW PROFIEL

Je bent een doener die van aanpakken weet en neemt graag zelf het initiatief.

Sparren met collega’s en directie gaat je goed af, om samen tot verbeteringen te komen.

Hard werken wordt net zo gewaardeerd als een gezond gevoel voor humor.

Je brengt minimaal 5 jaar werkervaring mee in een vergelijkbare rol, met vanzelfsprekend kennis van financiële rapportages en control.

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in Finance of bedrijfseconomische richting.

Je bent analytisch sterk en hebt uitgebreide ervaring met Excel en ERP-systemen (affiniteit met IT).

Je bent ambitieus om niet alleen het beste uit jezelf te halen, maar uit de hele organisatie.

HET AANBOD

 • Een mooi salaris waar je elke maand blij van wordt, 8% vakantiegeld, 25 vrije dagen en een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Werk binnen een hecht familiebedrijf met een prettige, informele atmosfeer, waar hard wordt gewerkt en waar tegelijk humor zeer wordt gewaardeerd.
 • Een moderne werkplek in een inspirerende omgeving van trendy decoratie en woonaccessoires, waar je zowel staand als zittend je werk kunt doen.
 • De koffie is verrukkelijk!
 • Groei en bloei past bij dit bedrijf en jij hebt alle mogelijkheden om ook zelf door te groeien, met opleidingen en trainingen.
 • Je kunt zelf goede doelen aandragen die mogelijk worden gesteund vanuit het fonds dat de groep hiervoor beheert.
 • Naast het werk is er ruimte voor ontspanning en contact met collega’s, met van tijd tot tijd sportieve toernooien of andere evenementen.
 • Werken aan een gezond bedrijf doe je met gezonde, tevreden collega’s. Dagelijks is er vers fruit, je krijgt korting op je sportabonnement en elke maand staat er een vrolijke bos bloemen of een mooie plant voor je klaar!      

JOU OP HET LIJF GESCHREVEN?

Dan graag je cv naar radbout@hollandtalentgroup.com.

Radbout Rodermond, Directeur, Holland Talent Group | 071 3030 035| 06 2900 8241

Voor meer vacatures ga je www.hollandtalentgroup.com

INTERIM | WERVING & SELECTIE | UITZENDEN | DETACHERENFunctie:Financieel manager
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4600 – 7000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Holland Talent Group via radbout@hollandtalentgroup.com of 31713030035. Of bezoek hun website http://www.hollandtalentgroup.com.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Finance Manager Holland Talent Group 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures