Vacature Fietsenmaker

Fietsenmaker in Hoofddorp

 • Hoofddorp
€ 2.393 - € 3.360 per maand Zorg

Functieomschrijving

Ben je een ervaren en bevlogen fietsenmaker met gouden handjes? Fietsenwinkel 2Wieler Floriande in Hoofddorp zoekt jou!

Wat ga je doen?

Als fietsenmaker kom je bij ons te werken als Vakkracht B. In eerste instantie weet jij van de techniek en in tweede instantie ondersteun en begeleid je mensen met een beperking bij de uitvoering van hun werkzaamheden in de werkplaats en de winkel. Voor deze functie is ervaring met (elektrische) fietsen maken een vereiste. Als je geen gerichte zorgopleiding hebt, kun je evt. een opleiding volgen. De werkzaamheden die de cliënten in de werkplaats uitvoeren, bestaan uit het verrichten van eenvoudige reparatiewerkzaamheden. Jij coördineert het technische gedeelte in de werkplaats en de zorg rondom mensen met een beperking en bent aanspreekpunt voor hun netwerk.


Waar kom je te werken?

2Wieler Floriande is een erkend Batavus en Sparta dealer, E-bike testcentrum en reparatiepunt. 2Wieler Floriande heeft een groot aantal vaste klanten die de winkel bezoeken voor onderhoud, technisch advies en reparatie en voor de aanschaf van een nieuwe fiets. We ondersteunen klanten met hun aankoop en reparaties en tegelijk faciliteren we het leer- werkproject van de cliënten . De mensen met een beperking hebben een matige tot licht verstandelijke beperking en worden bij hun werkzaamheden dagelijks ondersteund door drie fietsenmakers/assistent begeleiders en de . Wij zijn op zoek naar een ervaren en bevlogen fietsenmaker die affiniteit heeft met de doelgroep en evt. een opleiding zou willen volgen.


Wie zijn wij?

Ons Tweede Thuis is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen en voor hun verwanten. Voor wonen, werken, re-integratie, dagbesteding, advies en hulp thuis. JIJ&IK is de slogan van Ons Tweede Thuis. Samen werken wij aan een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Dit doen de medewerkers van Ons Tweede Thuis dicht bij mensen die de zorg nodig

hebben en dicht bij de mensen om hen heen. Ons Tweede Thuis is onderdeel van de samenleving en draagt hier op verschillende manieren aan bij.

Ons Tweede Thuis verleent zorg aan 2.000 cliënten met 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers. Er zijn ongeveer 76 locaties die aangestuurd worden door 38 locatiemanagers verdeeld over 3 regio's.


Ons Tweede Thuis als werkgever

Bij Ons Tweede Thuis staat werkplezier hoog in het vaandel. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij in een gezellig team werkt, waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Alleen zó kun jij het beste uit jezelf halen. Ook is het voor ons van belang dat je jouw talenten én je positieve energie volledig in je baan kwijt kunt en dat je je horizon kunt verbreden als je daar behoefte aan hebt. In onze kennismaking willen we daarom vooral ook van jou horen: 'Wat wil jij?''.

Als je bij ons komt werken, zorgen we voor een Warm Welkom. Je wordt gekoppeld aan een buddy die jou begeleidt bij het inwerken en waar je met jouw vragen terecht kunt. Daarnaast maak je kennis met de hele organisatie bij het JIJ&IK café. Jouw mening is belangrijk voor ons. We zijn heel nieuwsgierig naar jouw frisse blik en staan door onze ontwikkelingsgerichte houding altijd open voor verandering en verbetering van processen. Onze locaties zijn zelf-organiserend en er heerst een open en platte cultuur.


Wat bieden wij?

 • De functie is ingedeeld in schaal 35 van de CAO- Gehandicaptenzorg. Wij bieden een contract van 8 tot 36 uur (naar jouw wens) met een bruto maandsalaris van minimaal €2.393,- en maximaal €3.360,- bij een volledig dienstverband van 36 uur per week;
 • Werk je onregelmatig, dan krijg je hier bovenop een onregelmatigheidtoeslag;
 • Het aantal contracturen stemmen we in overleg af;
 • Vakantietoeslag van 8% in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december;
 • Een pensioen bij Zorg en Welzijn;
 • 144 vakantieuren per jaar, op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 57 uur Balansverlof per jaar. Deze uren kun je inzetten als extra vakantie-uren, investeren in je persoonlijke ontwikkeling of sparen voor als je tijdelijk minder wil werken of een langere periode verlof op wil nemen.
 • Een grote organisatie, met veel expertise over de doelgroepen waarmee we werken. Dit betekent veel mogelijkheden voor doorontwikkeling.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Een afgeronde MBO opleiding in de richting fietsenmaker of fietstechnicus;
 • Je kunt structuur aanbrengen en dit bewaken voor de deelnemers;
 • Je kunt zowel individueel als in teamverband werken, je hebt humor en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Bij voorkeur zoeken wij iemand die een elektrische fiets kan repareren.

Lijkt dit jou een leuke functie, maar voldoe je niet aan alle eisen, of twijfel je daaraan? Solliciteer dan vooral ook. Op basis van een goede motivatie gaan we graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kun je van maandag t/m donderdag contact opnemen met de , : .

Zie ook: www.2wielerfloriande.nl van Facebook: 2wieler Floriande

Functie:fietsenmaker
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2393 – 3360
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ons Tweede Thuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Fietsenmaker Ons Tweede Thuis 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures