Vacature Eerste Medewerker Technische Dienst

Eerste Medewerker Technische Dienst in Warmond

Eerste Medewerker Technische Dienst - Warmond

Warmond, Nederland

Heb jij een technische achtergrond en wil je graag werken in een vakantiesfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Voor ons nieuw te openen park zijn wij op zoek naar een Eerste Medewerker Technische Dienst die verantwoordelijk is voor alle technische zaken die zich in en rondom de woningen van het vakantiepark afspelen. Of het nu gaat om het vastzetten van een douchewand of het ondersteunen bij grotere projecten; jij kunt het allemaal! Voor zowel jouw collega's als de gasten ben je het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en los je storingen direct en adequaat op. Hoewel je in eerste instantie veelal zelfstandig zult werken, wordt er op termijn verwacht dat je sturing kunt geven aan een klein team van terreinmedewerkers.

EuroParcs Kagerplassen is dé ideale bestemming voor waterliefhebbers. Naast de onderhoudsverplichtingen van de woningen - die bij de opening tegen de 40 stuks zijn en geleidelijk in fases toenemen tot de realisatie van zo'n 120 accommodaties - houd je ook toezicht op de parkhaven. Gasten hebben de mogelijkheid om hun eigen boot mee te nemen of een sloep te huren om de 250 hectare aan uitgestrekte meren te verkennen. Jij zorgt ervoor dat de gasten goed op weg worden geholpen, dat de steigers netjes en veilig zijn en voert periodiek controlerondes uit langs de oevers van het terrein. Verder wordt aan de voorzijde van het park een boerderij omgetoverd tot een centraal gebouw waar gasten kunnen genieten van een ontspannen onderbreking tijdens hun verblijf, terwijl ze eveneens gemakkelijk Leiden of het strand van Katwijk kunnen bezoeken. Kortom, een overvloed aan mogelijkheden voor een geslaagde vakantie!

Verder bestaan je taken uit:

 • Installatie- en elektrawerkzaamheden;
 • Signaleren en melden van geconstateerde gebreken;
 • Opvolgen van takenlijsten en rapporteren van de voortgang aan de betrokken partijen;
 • Zorg dragen voor de periodieke controle van de groenvoorzieningen op het park;
 • Het draaien van storingsdiensten tegen een goede vergoeding.

Wie zoeken wij?

Iemand die zelfstandig kan werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je bent vriendelijk, gastgericht, professioneel en representatief. Werken op een vakantiepark betekent dat geen dag hetzelfde is en dat maakt deze functie ook zeer afwisselend met ruimte voor eigen inbreng, inventiviteit en creativiteit. Vanwege de storingsdiensten ben je woonachtig in de omgeving, in het bezig van rijbewijs B en je beschikt over eigen vervoer.

Verder vragen wij:

 • Kennis en relevante werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent flexibel wat betreft het werken in weekenden, in de avonduren of op feestdagen. Voor het werken op zon- en feestdagen ontvang je toeslag;
 • Fulltime beschikbaar (38 uur per week).

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een vakantiesfeer! Geen dag op het park is hetzelfde en met jouw werkzaamheden heb je direct impact op de vakantiebeleving van onze gasten. Op het park werk je samen met een stel gezellige collega's in een open en informele bedrijfscultuur. Kortom, op EuroParcs Kagerplassen hoef jij je niet te vervelen!Functie:1e medewerker technische dienst
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2325 – 2830
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EuroParcs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Eerste Medewerker Technische Dienst EuroParcs 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures