Vacature Docent Nask

Docent Nask in Hoofddorp

3.301301 5.862 P1M

Dunamare onderwijs

Diakenhuisweg 5
2033 AP Haarlem Netherlands

Hoofdvaart College

Paxlaan 20
2131PZ Hoofddorp Netherlands

Docent NASK

Hoofdvaart College

 • Hoofddorp
 • 0.8 tot 1.0 FTE
 • € 3.301,- tot € 5.862,-
 • vmbo
 • Sluitingsdatum : 31-05-2024

Vragen? Neem contact op

Docent NASK

Hoofdvaart College

 • Hoofddorp
 • 0.8 tot 1.0 FTE
 • € 3.301,- tot € 5.862,-
 • vmbo
 • Sluitingsdatum : 31-05-2024

Ben jij gepassioneerd over Natuurkunde en Scheikunde en wil je deze passie delen met onze leerlingen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven NASK docent om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Op het Hoofdvaart college zijn we op zoek naar een docent NASK voor komend schooljaar.

 • Als NASK docent maak je deel uit van ons team Techniek, bestaande uit 14 gedreven medewerkers. Je bent de enige NASK docent, waardoor je veel invloed hebt op het curriculum. Jouw creativiteit en expertise worden gewaardeerd. Je staat er echter zeker niet alleen voor, we zorgen voor een solide basis en je wordt onderdeel van een ervaren team.
 • Als je bij ons start, dan krijg je gegarandeerd een warm welkom. We hebben een prettige personeelskamer, waar iedereen een praatje met elkaar maakt. Daarnaast wil iedereen het beste voor de leerling, waardoor we een sterk pedagogisch team hebben.
 • Wij werken met kleine klassen en we streven ernaar om elke docent zoveel mogelijk te voorzien van een assistent. Zo krijg jij de ruimte en ondersteuning die je nodig hebt.
 • Begin 2025 gaan we huisvesten in een nieuw, duurzaam schoolgebouw. Met een nieuwe naam, het Avantis College, en een nieuw schoolgebouw de toekomst in! Op onze gloednieuwe locatie vind je hypermoderne faciliteiten, ingericht door B4. Hier kun je gebruik maken van de nieuwste apparatuur en technologieën om boeiende en interactieve lessen te verzorgen.

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe baan? Kom kennismaken! We plannen graag een meeloopdag of koffie-afspraak in.

Wie ben jij?

 • Je hebt een onderwijsbevoegdheid of bent in opleiding hiervoor. Wij staan ook open voor zij-instromers.
 • Je hebt een frisse blik en brengt je ideeën naar voren ten behoeve van ons onderwijs.
 • Het ontwikkelen van nieuw onderwijs spreekt je aan en je daagt onze leerlingen graag uit zichzelf te overstijgen
 • Je streeft naar zelfontwikkeling van zowel jezelf als van de leerlingen.
 • Pedagogiek staat voor jou vooraan, maar je vergeet zeker de vakinhoud niet. De vakinhoud is mooi te koppelen aan onze technische richtingen (PIE en Mobiliteit & transport), waardoor de lesinhoud voor de leerling nog betekenisvoller wordt.

 • Voor deze functie is schaal LB, LC van toepassing. Je salaris is minimaal € 3.301,00 en maximaal € 5.862,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je wordt ingeschaald op basis van je opleidingsniveau en werkervaring.
 • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd, met een aanstelling van 0.8 - 1.0 fte
 • Je vakantiedagen lopen gelijk met de vakanties van de leerlingen: je bent dus vrij tijdens de schoolvakanties. Per jaar krijg je 60 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarbij ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (13 e maand) van 8,33%.
 • Een goede pensioenregeling! Dunamare onderwijs neemt 70% voor haar rekening van de regeling bij het ABP.
 • Per jaar ontvang je € 75 vaste onkostenvergoeding (eenmalig in november, naar rato van je dienstverband).
 • Dunamare doet meer voor jouw persoonlijke ontwikkeling: de Dunamare Academie is the place to be als het gaat om leren en ontwikkelen. Of je nu voor de klas staat, onderwijsondersteuner of leidinggevende bent. Bekijk ons uitgebreide programma: www.dunamare-academie.nl.
 • We vinden het belangrijk dat jouw kennis up-to-date is. Daarom kun je (gedeeltelijk) de kosten declareren als je lid wordt van een vakgroep binnen je eigen vakgebied.
 • Jouw gezondheid en vitaliteit krijgen alle aandacht. Zo hebben we een aantrekkelijk fietsplan, vitaliteitscoaches en trainingen zoals mindfulness, hardlopen of kickboksen. Daarnaast krijg je € 100 vitaliteitsvergoeding per jaar voor sportactiviteiten of bijvoorbeeld voor het kopen van nieuwe hardloopschoenen.
 • Elk jaar kun je 90 extra vrije uren inzetten op een manier die past bij jouw persoonlijke levensfase. Je kunt deze uren laten uitbetalen, maar je kunt ze ook gebruiken om een goede werk-privébalans te bevorderen. Of voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Werken op het Hoofdvaart College is leuk. Ons team is betrokken en samen begeleiden we leerlingen naar een mooi resultaat. Daarbij leren we niet alleen met onze neuzen in de boeken, maar juist ook door te doen en te ervaren.

Over het Hoofdvaart college

Welkom op het Hoofdvaart College. Een school in Hoofddorp met ruim 500 leerlingen voor vmbo en mavo.

Het Hoofdvaart College biedt onderwijs op VMBO Basis-Kader-GTL en TL - niveau is de profielen Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Produceren, installeren en energie en Mobiliteit en transport..
De eerste twee leerjaren zijn brugklassen, na het tweede leerjaar kiezen de leerlingen voor een profiel.

Ook fijn: vanaf begin 2025 verhuizen we naar een spiksplinternieuw gebouw in het Lincolnpark in Hoofddorp!

In ons schoolplan is een duidelijke doelstelling geformuleerd waaraan we de komende jaren aan zullen gaan werken; Leren door te doen.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, goede doorgroeimogelijkheden en volop aandacht voor vitaliteit. www.werkenbijdunamare.nl/arbeidsvoorwaarden

Hoofdvaart College is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 24 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Neem dan contact op met , Teamleider via

We proberen binnengekomen reacties zo snel mogelijk te beoordelen en mogelijk worden dan ook de eerste gesprekken al voor de sluitingsdatum van de procedure gevoerd. We behouden ons het recht voor om bij voldoende geschikte reacties, de vacature eerder te sluiten.

Denk je dat dit jouw perfecte baan is, bij jouw perfecte school?

* A cquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Docent Natuurkunde/NASK

Montessori College Aerdenhout

Functie:docent nask
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dunamare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Docent Nask Dunamare 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures