Vacature Customer Support Specialist

Customer Support Specialist in Nieuw-Vennep

Productexperts uit de zorgPersoonlijke klantenservicecrownMeer dan 5 jaar expertise in medisch materiaalCompleet assortiment meer dan 5.000 producten

Vacatures bij Klinimed


Â

Vacature Customer Support Specialist

Ben jij klaar voor een dynamische functie waarbij je jouw talenten kunt benutten en ontwikkelen? Dan is dit jouw kans.Binnen Klinimed zijn wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die gedurende de eerste 6 maanden onze collega vervangt die met zwangerschapsverlof gaat. Zij is werkzaam in de functie van Backoffice Support Specialist. Na deze 6 maanden houden we je graag in dienst en ga je de functie van Customer Support Specialist uitvoeren. Het gaat om een dienstverband van 32 tot 40 uur per week en willen je graag met ingang van 1 juni a.s. verwelkomen binnen ons team.

 Wij zijn op zoek naar een gedreven collega om ons team te versterken. Klinimed is een medische groothandel en heeft ongeveer 7000 artikelen in haar assortiment. Onze klanten bestaan uit privéklinieken (cosmetisch en plastisch), praktijken (tandarts en huisarts) en andere zorginstellingen (o.a. thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen). Wij ontzorgen graag onze klanten, we staan altijd klaar voor ze en het is onze missie om de klant te helpen op een persoonlijke en vriendelijke wijze. Van gelukkige klanten krijgen wij energie!

 Als Backoffice Support Specialist/Customer Support Specialist bij Klinimed krijg je de kans om jouw vaardigheden en expertise in te zetten. De eerste 6 maanden leer je de backoffice kant van de organisatie goed kennen in de functie van Backoffice Support Specialist. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning aan de backoffice van Klinimed. Je houdt je voornamelijk bezig met administratieve, operationele en ondersteunende taken. De eerste 6 maanden maak je onder andere kennis met onze producten, en die kennis kan je weer goed gebruiken in je uiteindelijke functie van Customer Support Specialist. Wat zijn je verantwoordelijkheden in de functie van Customer Support Specialist:

Wat ga je doen?

 • Je bent in de functie van Customer Support Specialist verantwoordelijk voor een hoge klanttevredenheid door de klant op een vriendelijke, snelle en effectieve wijze te ondersteunen zodat we voldoen aan zijn of haar behoeften en verwachtingen.

 • Je identificeert problemen waar de klant mee wordt geconfronteerd en lost deze op een adequate en empathische wijze op.

 • Je adviseert de klant over onze producten, zodat zij de juiste producten kunnen afnemen. Ook stel offertes op en signaleer je nieuwe kansen bij de klant.

 • Je zorgt er samen met het team voor dat nieuwe klanten een goede onboarding krijgen binnen onze organisatie.

 • Je stelt diverse rapportages op om belangrijke informatie over o.a. de klantvoorraad inzichtelijk te maken.

Wat zoeken wij?

 • Een afgeronde relevante MBO/HBO opleiding;

 • 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring;

 • Je houdt van aanpakken en stelt de klant centraal;

 • Je bent accuraat, communicatief vaardig, creatief en probleemoplossend;

 • Je kan goed adviseren en bent commercieel ingesteld.

 • Je hebt telefoonvertrouwen en vindt het leuk om de klant te woord te staan en te helpen.

 • Je hebt gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

 • Je vindt het leuk om in een klein en hecht team te werken en hebt affiniteit met de zorg

Wat bieden wij jou?

 • Je maakt deel uit van een hecht en gemotiveerd team.

 • Je kan deelnemen aan onze teamuitjes (van bowlen tot jeu de boules).

 • Een leuke werkplek in Nieuw-Vennep (treinstation op 5 minuten loopafstand) en voldoende parkeergelegenheid voor het pand.

 • Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën worden gehoord en gewaardeerd.

 • Goede arbeidsvoorwaarden: o.a. een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en vakantiedagen.

Ben jij enthousiast, proactief en klaar om je carrière bij Klinimed te starten? Solliciteer dan nu en stuur je CV en een korte motivatie naar . We vertellen je dan graag in het sollicitatiegesprek meer over de functie-inhoud en de tijdelijke functie van Backoffice Support Specialist. Als je voor het gesprek al vragen hebt, kan je contact opnemen met Lammerse, Managing Director. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!


Klinimed.nl=VacaturesFunctie:customer support specialist
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Klinimed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Customer Support Specialist Klinimed 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures