Vacature Compensation & Benefits Specialist

Compensation & Benefits Specialist in Warmond

Vacature Compensation & Benefits Specialist, YOEP

Wat leuk dat je onze vacature gevonden hebt!

Ben jij een expert op het gebied van cao-afspraken, heb je ervaring als functioneel beheerder van een HR/Payroll systeem (liefst AFAS) en wil werken bij een betrokken en groeiende organisatie die nét even anders dan anders is? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de HR/Payroll wet- en regelgeving?

Binnen het HR-team van YOEP zijn we op zoek naar een collega en gaan graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.

Direct solliciteren

De YOEP-groep is een groeiende organisatie bestaande uit YOEP onderwijs & Zorg, De Praktische GGZ en Groei & Glunder. Mogelijk komen hier in de komende twee jaar nog een aantal organisaties bij. Op dit moment zit de organisatie in het integratieproces van deze organisaties en het creëren van een uniforme werkwijze, waaronder op HR-gebied.

Wat houdt de rol in?

Als Specialist Compensation en Benefits speel je een cruciale rol in het ontwikkelen, implementeren en beheren van ons belonings- en arbeidsvoorwaardenprogramma, waardoor we een concurrerend en aantrekkelijk pakket kunnen bieden aan onze medewerkers. We hebben diverse regeling voor verschillende medewerkers, te weten: GGZ CAO, Jeugdzorg CAO en we hebben een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.

In de rol van Specialist Compensation en Benefits draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, analyseren en beheren van het belonings- en arbeidsvoorwaardenprogramma binnen onze organisatie. En voer je het functioneel beheer over AFAS. Je werkt nauw samen met het HR-team en legt direct verantwoording af aan de HR-manager. De kerntaken van de functie omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Het ontwikkelen en implementeren van beloningsstrategieën ter ondersteuning van de bedrijfsdoelstellingen;
 • Uitvoeren van de salarisadministratie van alle organisaties die onder de YOEP-groep vallen;
 • Uitvoeren van marktanalyses om de concurrentiepositie van onze beloningen te waarborgen;
 • Beheer van het volledige beloningspakket, inclusief salarissen, bonussen en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Adviseren van het management over compensatie gerelateerde kwesties en trends;
 • Coördineren van het evaluatieproces voor functies en salarissen;
 • Zorgdragen voor naleving van wet- en regelgeving met betrekking tot beloning en arbeidsvoorwaarden.
 • Verantwoordelijk voor het functioneel beheer van AFAS, waarbij je het hier bovenstaande vertaalt in AFAS en waarbij je de HR-module beheert en verder optimaliseert. Je analyseert de bedrijfsprocessen en vertaald deze naar functionele AFAS-oplossingen. Je coördineert de updates die uitgevoerd moeten worden en test nieuwe functionaliteiten.

Op dit moment bestaat het HR-team uit een HR-manager, HR Administratie coördinator, verzuimmedewerker en 3 HR-medewerkers. Het HR-team werkt hybride een aantal dagen op kantoor (minimaal de helft van jouw contracturen) en thuis.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo'n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Ben je dus op zoek naar een echt leuke uitdaging en zie jij jezelf als iemand met een open, betrokken houding en iemand die collegiaal en zelfstandig is? Heb je een afgeronde opleiding richting HR, Recht of bedrijfskunde, minimaal 3 jaar ervaring met compensation en benefits en vind je het geen probleem om hybride te werken? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

 • Een salaris op basis van CAO GGZ schaal 55 van €3.616, -tot een maximum van € 4.786, - bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (trede afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkrooster in overleg en de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Een laptop en benodigde thuiswerk voorzieningen;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;
 • Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega's, leuke teamuitjes en heel veel gezamenlijke lunches.

Als je meer informatie wenst over deze functie, het team of gewoon wil laten weten dat je heel enthousiast geworden bent, dan kun je bellen of appen met Bjorn Bouwmeester (bereikbaar op kantooruren ma tot do).Functie:compensation & benefits specialist
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4786 – 4786
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YOEP! via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Compensation & Benefits Specialist YOEP! 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures