Vacature Community Manager

Community Manager in Noordwijk Zh

Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €75

Klantbeoordeling 4,7/5

30 dagen bedenktijd

Bespaar op energie

Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €75

Klantbeoordeling 4,7/5

30 dagen bedenktijd

Community manager

 • Fulltime
 • 2600 - 4000
 • Noordwijk

Jouw rol

Help jij mee om huishoudens slimmer met hun energieverbruik om te laten gaan en tegelijkertijd geld te besparen? Lijkt het jou iets om met ons meerdere landen in Europa te veroveren? Start als community manager bij HomeWizard in Noordwijk!

Als onze community manager ben jij verantwoordelijk voor de (online) aanwezigheid en groei binnen één of meerdere landen in Europa. We willen zo veel mogelijk huishouden voorzien van energie-inzicht en zo mensen helpen bewust te worden van energieverbruik. Met die inzichten kun je besparen op energiekosten en zo ben je ook nog eens goed bezig voor de aarde. Voorheen deden we dit in Nederland en België, maar inmiddels zijn we ook druk bezig met andere landen in Europa. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Als community manager verdiep je jezelf in een land en doe je marktonderzoek. Met de opgedane inzichten ga je aan de slag om mensen in dat land kennis te laten maken met HomeWizard. Het online krijgen van de website in een nieuwe taal, het opzetten van partnerships, het opzoeken en contacteren van influencers en het opzetten van online marketingcampagnes samen met het marketingteam. Je beantwoord vragen op socialmedia en werkt nauw samen met de andere community managers van andere landen, het marketingteam, het supportteam, de productmanager en andere collega's.

 • Je helpt mee met nieuwe content en beheert de website.
 • Je denkt mee over en werkt mee aan de onlinemarketingcampagnes om de communities te groeien.
 • Je beheert de socialmedia- en communitykanalen van HomeWizard en beantwoordt vragen en reacties die daarop binnenkomen.
 • Je houdt de views en de reacties van volgers bij voor het verder ontwikkelen en verbeteren van onze platforms.
 • Je werkt samen met influencers en affiliates om te zorgen dat we op de schermpjes bij potentiële klanten verschijnen.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van alles hierboven? Solliciteer dan snel op deze vacature, dan maken we binnenkort kennis om te kijken of er een match is. Stuur je cv met een korte introductie op naar .

Collega's uit het team

Stef - Product

"Al sinds 2015 ben ik trots lid van het HomeWizard-team, waar passie voor technologie en creativiteit samenkomen in het ontwikkelen van fantastische producten. Elke dag werken we samen om het volgende stukje in de product puzzel te realiseren. Het is geweldig om te zien hoe onze producten anderen inspireren tot positieve verandering.

"

- HR

"Werken bij HomeWizard is een geweldige ervaring. Het is een groeiend bedrijf waar elke dag nieuwe kansen biedt. Samen met een geweldig team bouwen we aan innovatieve oplossingen die echt een verschil maken.

"

Rick - Finance & business

"In 2015 begon ik als vakantiehulp en inmiddels ben ik doorgegroeid tot finance & business systems manager. Bij HomeWizard staat persoonlijke groei en ontwikkeling bovenaan. Ons hechte team staat binnen en buiten de werkuren voor elkaar klaar. Een vrijdagmiddag-borrel en game-avond mogen niet ontbreken!

"

Dit krijg je

Met uiteenlopende taken en veel vrijheid kun je mooie projecten neerzetten en leren van de rest van het team. Je krijgt de kans om jezelf te laten zien en je te ontplooien. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd. Samen met ons maak je impact op de energiebesparing van huishoudens in Nederland en de rest van Europa. Je kunt ook rekenen op:

 • -Winstdelingsregeling
 • -25 vakantiedagen
 • -Macbook (of Windows laptop)
 • -Veel kennisdeling
 • -Dagelijks heerlijke lunch
 • -Eén dag per week een extra luxe lunch
 • -Leuke uitjes met het team
 • -Opleidingsmogelijkheden
 • -Bijdrage pensioen
 • -Reiskostenvergoeding

Ben je enthousiast geworden na het lezen van alles hierboven? Solliciteer dan snel op deze vacature, dan maken we binnenkort kennis om te kijken of er een match is. Stuur je cv met een korte introductie op naar .

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Spreekt de vacature je aan? Stuur een berichtje naar met een korte toelichting waarom juist die job je zo leuk lijkt.

Koffie, thee of fris

De rol spreekt jou aan en jouw cv spreekt ons aan? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. We vinden de match belangrijker dan skills dus het kan zijn dat je meerdere collega's ontmoet of wordt uitgenodigd om mee te lunchen.

Starten

Is er een match? Dan ontvang je van ons een voorstel. Nadat we het eens geworden zijn over de voorwaarden ontvang je het contract voor een handtekening en dan kun je beginnen!

Stroke 4

Over HomeWizard

HomeWizard is het bedrijf dat huishoudens inzicht geeft in hun stroom-, water- en gasverbruik. Met onze handige wifi meters kunnen gebruikers hun energieverbruik en de teruglevering van zonnepanelen monitoren. Wij willen mensen bewust maken van hun energieverbruik en helpen daarop te besparen. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor de wereld. We zijn innovatief en bouwen samen aan een wereld waarin we bewuster met onze energie omgaan.

Jouw energie voor een duurzame toekomst

noun-mission-6775486

Onze missie

Om mensen te motiveren bewust om te gaan met energie en zo geld te besparen. Inzicht geven om aanpassingen te doen in en rondom hun woning om uiteindelijk betaalbaar en fossielvrij wonen mogelijk te maken.

Group 5

Onze visie

Mensen helpen hun CO2-afdruk te verlagen en bij te dragen aan het tegengaan van opwarming van de aarde.

Onze cultuur

Innovatie, persoonlijke groei, duurzaamheid en het naar je zin hebben zijn de kernwaarden bij HomeWizard.

Met de HomeWizard Energy apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.Functie:community manager
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Homewizard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Community Manager Homewizard 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures