Vacature Communicatieadviseur online & content

Communicatieadviseur online & content in Hoofddorp

Bedrijfsomschrijving

De afdeling waar je komt te werken heet marketing & communicatie. De disciplines fondsenwerving en patiëntenvoorlichting zijn er ook ondergebracht. De afdeling heeft 17 medewerkers. Belangrijke taken van het team zijn het ontwikkelen van intern en extern communicatiebeleid, voorlichten van patiënten, PR, crisiscommunicatie, branding & huisstijl, (marketing)communicatiecampagnes, ondersteunen en adviseren van management, regie voeren bij projecten over de communicatie-infrastructuur (online, offline en social kanalen), de productie van communicatiemiddelen (online, offline en social kanalen) en honderden kleinere dagelijkse taken die we hier niet allemaal kunnen noemen.

Functieomschrijving

Als Communicatieadviseur & content maak je deel uit van het online- en content team en ga je aan de slag met (content voor) de Spaarne Gasthuis websites, onze social media kanalen en wellicht ook ons magazine voor verwijzers zoals huisartsen.

 

Door jouw nieuwsgierigheid ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste onlinetrends en ontwikkelingen. Met jouw moderne blik op het online landschap en je originele visie op wat goede content is help je onze online activiteiten te optimaliseren. Je maakt en redigeert aantrekkelijke berichten voor onze online profilering. Je houdt ervan om als eerste op de hoogte te zijn van alles wat er online speelt. Samenvattend zijn dit de werkzaamheden waar je je bij ons op gaat richten:

·        bijhouden en optimaliseren van social media inzet;

·        bijdragen leveren aan de website(s) van het Spaarne Gasthuis;

·        video’s en animaties laten maken;

·        SEO;

·        het adviseren en coachen van collega’s over de inzet van content en social media;

·        het produceren van vele content-items en het daarbij bewaken van de huisstijl;

 

Je bent voornamelijk bezig met online- en content activiteiten maar bent daarnaast voor een aantal afdelingen binnen het ziekenhuis ook het communicatie-aanspreekpunt. Je adviseert en helpt hen met uiteenlopende communicatie- vraagstukken.

 

We zoeken iemand die het ook leuk vindt om de verhalen uit onze organisatie te vertalen naar pakkende communicatie-uitingen en zo mee te bouwen aan de naamsbekendheid en de reputatie van het Spaarne Gasthuis als ziekenhuis en werkgever.

 

Functie-eisen
  • Een afgeronde opleiding HEAO CE of HBO Communicatie (specialisatie online media) en minimaal 2 jaar aantoonbare vergelijkbare werkervaring binnen een grote en complexe organisatie of in een functie aan bureaukant.
  • Je bent ‘digital savvy’: ofwel op de hoogte van de laatste digitale ontwikkelingen.
  • Je bent creatief, flexibel en proactief. Je hebt een can-do mentaliteit. Je kunt zelfstandig werken, maar bent tegelijk een echte teamspeler.
  • Je hebt ervaring als projectleider bij het door ontwikkelen van online (social) kanalen;
  • Je hebt kennis van vormgeving en contentmarketing en het beoordelen van kwaliteit van opgeleverde creatieve uitingen.
  • Je hebt marketingkennis/-ervaring en uitstekende kennis van social media.
  • Het is jouw kracht om snel te schakelen zonder het overzicht te verliezen. Deadlines en ‘even-tussendoor-tekstklussen’ zijn voor jou dan ook geen probleem.
Arbeidsvoorwaarden

Dit betreft een tijdelijke opdracht voor 36 uur per week

Start: 1 juli 2024

Einddatum: 15 januari 2025

Interesse? Reageer dan voor 27 mei 11:00 uurFunctie:adviseur marketing en communicatie
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via eljarreau.van.hees@yacht.nl of 06-82632407. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Communicatieadviseur online & content Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures