Vacature Chauffeur

Chauffeur in Warmond

Chauffeur

  • Geplaatst op 17 januari 2024

Warmond en Ede

10-25 uur of flexibel

Wij zoeken een flexibele collega die graag meewerkt aan een soepel transport van medicatie aan zorginstellingen. Je bent een echte doener en vindt het fijn om op de weg te zijn.

Verpakapotheek

Verpakapotheek combineert een instellingsapotheek met een GDS-apotheek. Wij zijn een groeiend en dynamisch bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan patiënten van zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Wij werken vanuit drie vestigingen (Amsterdam, Warmond en Ede).

Functieomschrijving

Als chauffeur ben je het visitekaartje van Verpakapotheek. Je brengt volgens rooster de medicatie naar de klanten (zorginstellingen en ziekenhuizen). Je hebt variabele werktijden en werkt zelfstandig.

Voor de vestigingen in Warmond en Ede zoeken we iemand die:

• Representatief en enthousiast is.
• In bezit is van rijbewijs B.
• Flexibel inzetbaar is: je werkt 2-5 avonden doordeweeks van 17u tot 22u en afwisselend op zaterdagochtend.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie in een open en prettige bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Verder bieden wij:
• Een passend salaris conform schaal 3 van de CAO Apotheken (tussen de €2.144,00 en €2.436,00 op basis van 36 uur per week).
• Aandacht voor een goede werk/privé balans.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met , , via . Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor een arbeidsovereenkomst. Heb je interesse dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet via .


of over werken bij Verpakapotheek?
Neem dan contact op met
Jacqueline Wagner
van de afdeling HR.Functie:chauffeur
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2144 – 2436
Uren per week:10 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verpakapotheek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Chauffeur Verpakapotheek 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures