Vacature Bedrijfswagentechnicus

Bedrijfswagentechnicus in Roelofarendsveen

Bedrijfswagentechnicus

Werken in een moderne werkplaats!

Jouw functie

Ben je autotechnicus en ligt jouw expertise bij bedrijfswagens? Wil jij graag aan de slag met verschillende merken en modellen bestelwagens? Zoek je naar een werkgever die oog heeft voor jouw ontwikkeling? Dan zijn wij bij Mooren Auto op zoek naar jou!

Als bedrijfswagen technicus zorg je ervoor dat elke bedrijfswagen onze werkplaats weer in topconditie verlaat. Je kunt hierbij denken aan reparaties en onderhoud. Dit omvat een oliewissel, bandenwissel, nieuwe filters en remblokken. Tevens geef je advies over toekomstig onderhoud, maar ook het stellen van diagnose en het oplossen van storingen kan onderdeel zijn van je werk. Als je APK-Keurmeester bent, kun je ook deze werkzaamheden uitvoeren. Ben je dat nog niet? Dan bieden wij jou de mogelijkheid je hierin te ontwikkelen!

Onze professionele werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Verder krijg je als Automonteur een volle gereedschapskar tot je beschikking en kan je bouwen op je collega's. Loop gerust eens binnen om een indruk te krijgen van de werkplaats. Misschien ontmoet je jouw toekomstige collega's ?

Je bent verantwoordelijk voor:

Je bent een technisch talent die in staat is de meest uiteenlopende problemen zelfstandig op te lossen. Net als onze andere monteurs wil jij er ook alles aan doen om de klant tevreden te krijgen. Je werkt snel, nauwkeurig en samenwerking staat hoog bij jou in het vaandel. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde MBO opleiding richting autotechniek
  • ben je bij voorkeur APK keurmeester of je bent bereid de certificering te behalen
  • beschik je over rijbewijs B

Wat bieden wij jou?


Mooren Auto beschikt over een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur en gereedschappen. Hierdoor zijn we in staat elke auto, ieder merk en model, zelf te onderhouden en reparaties uit te voeren. Dit betekend dat jij elke klus zelf kunt afmaken! Hier zijn we trots én zuinig op, daarom werk je bij ons in een opgeruimde werkplaats. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om je technische kennis uit te breiden, door deel te nemen aan cursussen en opleidingen waarmee jij je tot specialist kunt ontwikkelen.


Werken bij Mooren Auto

Mooren Auto, een 100% familiebedrijf, is een universeel autobedrijf aangesloten bij Bosch Car Service. Samen met 25 medewerkers voelen we ons verantwoordelijk om onze klanten onbezorgd te laten autorijden. Uiteraard krijg je een salaris wat past bij jouw kennis en ervaring. De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij ons voorop. Daarom investeren we in trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? We komen graag met je in contact!


Contact

Mooren Auto
De Lasso Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen


Functie:bedrijfswagentechnicus
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mooren Auto via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Bedrijfswagentechnicus Mooren Auto 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures