Vacature BBL Leerling

BBL Leerling in Roelofarendsveen

Jouw functie

Heb jij een passie voor auto's en ben je opzoek naar een leerzame leer-werkplek die aansluit bij jouw MBO opleiding? Dan kunnen wij je helpen.
Als BBL leerling is het jouw droom om autotechnicus te worden. Je staat aan de start van een MBO opleiding in de autotechniek. Deze opleiding bestaat uit werken en leren in de praktijk. Je bent vier dagen bij ons in de werkplaats en één dag ga je naar school. Hierbij helpen we je natuurlijk graag:


 • We bieden jou een goede en veilige werkplek die aansluit bij de opleiding
 • We geven je de gelegenheid om alles te leren over de werkzaamheden en processen die passen bij jouw gekozen opleiding
 • We koppelen jou aan een eigen leermeester, een ervaren collega-autotechnicus. De leermeester is jouw eerste aanspreekpunt en kijkt samen met jou naar de voortgang van de verplichte praktijk onderdelen.
 • We geven jou uitzicht op een carrière na het behalen van je diploma
 • Je sluit je aan in een hecht team die je graag alles willen leren rondom autotechniek

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Inzet
 • Enthousiasme
 • Leergierigheid
 • Het behalen van je diploma

Mooren Auto is een erkend leerbedrijf. Wij willen graag bijdragen aan de ontwikkeling van de autotechniek en dat doen we door leerlingen in de gelegenheid te stellen om bij ons praktijkervaring op te doen.


Van jou als leerling verwachten we dat je leergierig bent, enthousiast en bereid bent om alles aan te pakken op weg naar het behalen van het diploma.
Bij Mooren Auto bieden we jaarlijks leer-werkplekken aan. Wil je eens kijken of dit bij jou past? Neem dan contact met ons op.


Contact

Mooren Auto
De Lasso Zuid 2
2371 EW Roelofarendsveen


Functie:bbl leerling
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mooren Auto via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. BBL Leerling Mooren Auto 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures