Vacature Barcoach Open

Barcoach Open in Lisse

  • Redactie Kaag
  • 16-01-2024

Barcoach Open in Lisse

Misschien zit jij nu wel lekker met het gezin voor je tent in Italië, wandel je in de Alpen, waan je je in tropische oorden of ben je wellicht nog of weer aan het werk…. Hoe dan ook, terwijl velen onder ons nog aan het genieten zijn van de zomervakantie, worden ondertussen alweer de eerste (oefen)wedstrijden ingepland en maken we ons achter de schermen klaar voor het nieuwe hockeyseizoen 2022-2023.


Vanaf zaterdag 27 augustus worden de eerste oefenwedstrijden gespeeld en dan zal de bar in ons gezellige clubhuis ook weer opengaan. Waar je je ter wereld op dit moment ook bevindt, je kunt je via de Hisalis App vanaf nu weer inplannen voor de bardiensten voor komend seizoen. Hoe sneller je jezelf inplant, hoe groter de keuze natuurlijk nog is!

Twee bardiensten per jaar per lid

Onze club draait volledig op vrijwilligers. Om te zorgen dat we iedereen van een bakje koffie, thee of ander verfrissend drankje of lekker hapje kunnen voorzien, hebben we alle hulp nodig van de ouders van leden en de senioren leden zelf. We vragen daarom alle leden (van zowel de junioren als seniorenteams!))) twee keer per jaar per lid bardienst te draaien.

Ben je 16 jaar of ouder? Plan jezelf dan in voor bardienst!

Hoe leuk is het om samen met een teamgenootje achter de bar te staan?! Als je 16 jaar of ouder bent, mag je jezelf inplannen op de zaterdag of de zondag. Doet jouw vader of moeder bijvoorbeeld al veel vrijwilligerswerk voor de club, dan kun je deze taak mooi van ze overnemen (dat kunnen ze vast waarderen;-). We zullen de coaches en teambegeleiders van de seniorenteams ook vragen om jullie hierop te attenderen. Het is maar 2 keer per jaar en we kunnen jullie hulp heel goed gebruiken!

Via de Hisalis app kun je je indelen voor een bardienst. Ga naar Hisalis App en dan naar Meer/ Plan uw dienst en plan jezelf in op een geschikt moment. We verwachten van alle leden dat er twee diensten per lid per jaar wordt gedraaid. Heb je twee kinderen, dan betekent dat 4 bardiensten per jaar. Je kunt het natuurlijk spreiden over het jaar heen, maar ook twee diensten achter elkaar draaien. Ben je 16 jaar of ouder, dan mag je zelf bardienst draaien. Zowel op zaterdag als zondag.

Meestal krijgen we alle bardiensten goed bezet. Toch komt het weleens voor dat er open plekken zijn op een zaterdag of zondag. In dat geval plannen wij zelf mensen in. Dit laten wij je via de mail weten. Word jij door ons ingepland en kan je onverhoopt niet, dan zul je zelf voor vervanging moeten zorgen. Om te voorkomen dat dit gebeurt, is het dus het handigst als je zelf al tijdig je bardiensten inplant.

Barcoaches gezocht!

De bardiensten worden altijd gedraaid onder leiding van een barcoach. We hebben een leuke en supergezellige pool met barcoaches, maar zijn naarstig op zoek naar nog meer barcoaches! Als barcoach open je de bar, verdeel je de taken en zorg je voor het reilen en zeilen achter de bar. Je hoeft hier overigens geen horeca- of leidinggevende ervaring voor te hebben. Het is gewoon een leuke vrijwilligerstaak waar je ons als club heel erg mee kan helpen en blij mee maakt! Als barcoach draai je zo'n 4 tot 6 ochtend- of middagdiensten (wat jouw voorkeur heeft) per jaar. Je hoeft dan natuurlijk geen bardiensten meer te draaien. De barcoachdiensten vervangen dus de gewone bardiensten. Lijkt het je leuk om barcoach te worden? Stuur dan een mail naar [email protected]


Functie: barcoach open Startdatum: 15-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hockeyclub Hisalis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:barcoach open
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hockeyclub "Hisalis" via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Barcoach Open Hockeyclub “Hisalis” 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures