Vacature Banqueting Sous Chef

Banqueting Sous Chef in Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Banqueting Chef Kok

Functieomschrijving

Van 10 personen voor een vergadering tot 250 bruiloftsgasten. Van mini sandwiches en fruitsalades tot doradefilet en tiramisu. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en onder jouw leiding worden de gerechten van SVH Rogér Rassin goed ontvangen door de gasten in de congreszalen van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

Zie jij deze uitdaging wel zitten? Solliciteer dan snel en kom kennis maken!


De functie in het kort:

  • Onder leiding van SVH Rogér Rassin
  • Elke dag is anders
  • Nauw contact met verschillende afdelingen
  • Werken in de zeer ruime, goed uitgeruste keuken met de beste ingrediënten

Vereisten

  • Je bent 40-42 uur in de week beschikbaar
  • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, avonden en feestdagen),
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je beschikt over leiderschap skills

of

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Van der Valk Hotel Sassenheim Leiden

Functie:sous chef banqueting
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Valk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Banqueting Sous Chef Van der Valk 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures