Vacature Assistent logistiek coördinator crossdock

Assistent logistiek coördinator crossdock in Lisse

Als assistent logistiek coördinator crossdock in Roelofarendsveen, ben jij klaar voor actie en avontuur! Hier maak je deel uit van een van de meest vooraanstaande logistieke dienstverleners voor warehousing en koel- en vriesdistributie. Elke dag sturen ze levensmiddelen onder strikte voorwaarden vanuit verschillende locaties naar retailers, groothandels en foodservice-kanalen in de Benelux.

Onder de bezielende leiding van de logistiek coördinator crossdock ben jij de drijvende kracht achter onze crossdock operatie. Elke dag rollen pallets met verse levensmiddelen binnen, afkomstig van zowel onze eigen warehousing als rechtstreeks van klanten. Deze pallets wachten op jouw organisatietalent om ze efficiënt te verladen, zodat onze chauffeurs op tijd kunnen vertrekken naar supermarkten en groothandels.

Kou schrikt jou niet af, want ons warehouse houdt een ijzige -20 graden Celsius aan. En jij? Jij weet elke dag jouw team te inspireren om de eisen van onze klanten met precisie uit te voeren.

Niet alleen stuur en begeleid je jouw collega's, maar je plant, organiseert, en delegeert ook alle voorkomende werkzaamheden. Flexibiliteit is essentieel, want in deze rol schakel je snel wanneer dat nodig is. Je werkt nauw samen met onze planning om het laden en lossen soepel te laten verlopen.

De werktijden zijn afwisselend, wat betekent dat je de ene week van 08:00 tot 17:30 uur werkt en de andere week van 12:00 uur tot 21:00 uur. Bij onze opdrachtgever maak je deel uit van een ondernemende, open en informele cultuur, waar elke dag een nieuw avontuur biedt.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Laat van je horen en stuur snel je cv naar ons via amsterdam@iqselect.nl of neem telefonisch contact op via 020-2385555. 

 Functie:logistiek coördinator, Assistent logistiek coördinator crossdock
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Assistent logistiek coördinator crossdock IQ Select 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures